Kulcsár Edina: "Kihűlt a kapcsolatunk Mátéval, ezért is ért véget"

modell műsorvezető párkapcsolat Kulcsár Edina szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell úgy érezte, itt az ideje eloszlatni a magánéletével kapcsolatos híreket. Most őszintén beszélt az Aktív kamerái előtt arról, mi is vezetett a szakításhoz. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, Edina és vőlegénye már nem alkotnak egy párt. A szépségkirálynő nem szerette volna, hogyha heteken keresztül erről csámcsognak a napilapok, ezért most tiszta vizet öntött a pohárba. Elmondása szerint már régóta nem érezte lelkileg a támogatást kedvese részéről, és jobbnak látja, ha most egy ideig egyedül marad.

Nem az a baj, amikor nyakig ér a szar, hanem az, amikor lötykölik...http://www.life.hu/intim/20151117-pilat-gabor-nem-az-a-baj-amikor-nyakig-er-a-szar-hanem-az-amikor-lotykolik.htmlA felismerés önmagában mit sem ér, ha nem párosul egy olyan döntéssel, hogy mit fogsz másképp tenni. Ha valaki mindig az út bal oldalán megy haza, az egy szokás. Ha ott minden alkalommal kirabolják, az egy kellemetlen szituáció...IntimThinkstockBrad Pitt és Angelina Jolie egy ágyban – Intim fotó a címlaponhttp://www.life.hu/intim/20151118-brad-pitt-szinesz-es-angelina-jolie-szineszno-egy-agyban-a-vanity-fair-magazin-cimlapjan.htmlAz olasz Vanity Fair borítóján gabalyodott egymásba Hollywood elsőszámú sztárházaspárja. IntimOrigoHoppá! Kendall Jenner húga szájába dugta a nyelvéthttp://www.life.hu/intim/20151118-kendall-jenner-huga-kylie-jenner-szajaba-dugta-a-nyelvet.htmlA fiatal celeblányok meglehetősen intimre sikerült videót posztoltak magukról a Snapchaten. Intim--5+1 szokás, amit a srácok sosem nőnek kihttp://www.life.hu/intim/20151117-szokas-pasik-amiket-sosem-nonek-ki-videojatek-es-tarsai.htmlBármennyire is imádjuk a férfiakat, bizonyos dolgokat sosem fogunk tudni kinevelni belőlük. Intim--Újra szerelmes a Rising Star felfedezettje: Fehérvári Gábor Alfréd szívét egy táncosnő rabolta elhttp://www.life.hu/intim/20151116-fehervari-gabor-alfred-es-szerelme-a-rising-star-alatt-szerettek-egymasba.htmlA Rising Star felfedezettje még a műsor során ismerkedett össze Dórával, aki a show egyik táncosa volt. Alfréd a legújabb klipjében már kedvesével együtt látható. Intim--Komoly a dolog! Karácsonyi esküvőt tervez Sandra Bullockhttp://www.life.hu/intim/20151116-sandra-bullock-szineszno-karacsonyra-tervezi-eskuvojet-bryan-randall-fotossal.htmlMég csak néhány hónapja vannak együtt, ám a színésznő a hírek szerint túltette magát a kezdeti nehézségeken Bryan Randallel, és már az esküvő is szóba került közöttük. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.