Makranczi Zalán szerelem Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő mindig előszeretettel nyilvánítja ki érzéseit, és szívesen osztja meg Makranczi Zalánnal közös romantikus pillanataikat is. Ezúttal képekben mutatta meg, milyen harmonikus szerelem is az övék.

Előszeretettel osztja meg Szinetár Dóra a Makranczi Zalánnal közös romantikus pillanatit. A színésznő csak úgy sugárzik a boldogságtól, látszik, hogy valóban megtalálta élete párját. A színésznő szerint férje tudja igazán jól szeretni őt, Makranczi Zalánt különlegesen tiszta és jó embernek tartja.

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

A színésznő sokszor nyilatkozik a fentiekhez hasonló, megható szavakkal kapcsolatukról, ezúttal azonban hagyta, hogy a képek beszéljenek helyette. Nem is egy fotót osztott meg romantikus pillanataikról közösségi oldalán, amiktől a rajongói is olvadoztak.

Szinetár Dóra: "40 éves koromra eljutottam odáig, hogy senkitől se félek"


Szinetár Dóra bársonyos hangja lágyan és simogatóan csúszik végig a hallójáratomon. Nehéz elhinni, hogy pár hét múlva, először augusztus 12-én egy rikácsoló és idegesítő nőként lép majd a Szegedi Szabadtéri Színház színpadára. Pedig így van, a színésznő a kultikus Ének az esőben című musicalben a saját elmondása szerint nem gonosz, inkább kissé butácska Lina Lamont bőrébe bújik. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Schmuck Andor feleséget keres!http://www.life.hu/intim/20160726-schmuck-andor-feleseget-keres-nyilvanosan-email-cimen.htmlBarátai aggódnak Schmuck Andorért, hiszen közel az ötvenhez egyedül van. A híresség éppen ezért határozott lépésre szánta el magát: hirdetés útján próbál párt találni. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoEzt nézd! Béres Alexandra ritka szexi fotót tett közzé- a kétgyerekes anyuka még mindig tökéletes formában vanhttp://www.life.hu/intim/20160726-beres-alexandra-cipruson-nyaralt-csaladjaval-furdoruhaban-mutatta-meg-idomait.htmlBéres Alexandra családjával együtt Cipruson töltődött fel és pihent meg a dolgos hétköznapok után. A fitneszlady még mindig irigylésre méltó idomait is megmutatta nyaralás közben. IntimOrigoDzsudzsák Balázs az ország legszebb fenekével mulatotthttp://www.life.hu/intim/20160726-dzsudzsak-balazs-edinava-bulizott-az-afterpartin-a-fomra-1-utan-meghitten.htmlA magyar válogatott csapatkapitánya is részt vett a Forma-1 utáni összejövetelen, ahol rengeteg csinos, fiatal lány is várta, hogy együtt bulizhassanak a pilótákkal és egyéb sztárvendégekkel. IntimOrigoAz megvan neked, hogy Lola micsoda bombázó? Wow! http://www.life.hu/intim/20160726-lola-enekesno-nyaral-es-bombano.htmlPasivadító bikinis fotókat tett közzé Instagramján Lola. Az énekesnő mindig is szuperül nézett ki, de azon, hogy micsoda bombázó, mi is meglepődünk. IntimOrigoRubint Réka gigadekoltázzsal és Norbival pózolhttp://www.life.hu/intim/20160726-rubint-reka-es-schobert-norbi-nyaral.htmlVárva várt nyaralásukról posztolt Rubint Réka a közösségi oldalára. Nem is akármilyet. IntimOrigoMILF-fel az ágyban – A gyerek születése után jött a csúcskorszak a szexbenhttp://www.life.hu/intim/20160719-mi-all-a-milf-jelenseg-mogott-miert-izgatjak-a-ferfiakat-a-dogos-anyukak.htmlA szlengben (és a pornóban) külön kifejezés van a dögös anyukákra, és hogy mennyire valós jelenségről beszélünk, azt jól mutatja az is, hogy ezt a (valójában elég sértő) kifejezést már a közbeszéd is átvette. Egy biztos: a férfiak jelentős része különösen vonzódik a szexi anyukákhoz – mi pedig megkérdeztük: miért? Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.