Börcsök Enikő és kedvese a kórházban találtak egymásra

Fotó: Bielik István - Origo -
szerelem pár kórház vesetranszplantáció Börcsök Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem tettek házassági fogadalmat, az elmúlt tizenhárom év bebizonyította, hogy a színésznő és párja minden akadályt sikeresen leküzdenek. 

A szerelem Börcsök Enikő életének egy nehéz periódusában, a második vesetranszplantációjának idején szövődött. József a lapnak azt nyilatkozta, hogy Enikő veseátültetésének köszönhetően lelte meg igaz barátját, és ma már el sem tudná képezleni az életét a kedvese nélkül.

Fotó: Bielik István - Origo

"Szerelem volt első látásra. Jártam be hozzá a kórházba, és meg sem fordult a fejemben, hogy elveszíthetem. Erre sem akkor, sem most nem gondolunk. Persze, próbálom óvni, és ha sokat dolgozik, levenni a terheket a válláról. Otthon például én vagyok az asszony! Ha dolgozik, akkor én főzök és csinálom a napi dolgokat" - mesélte a Borsnak József, mellyel a színésznő is egyet értett. "Nem volt kérdés, hogy vállaljuk-e a kapcsolatunkat. Még nem házasodtunk össze, de tizenhárom éve együtt élünk, és működik a dolog. Humorral lépünk túl a nehézségeken" - tette hozzá Enikő.

Börcsök Enikő: "Kétszer majdnem megöltek"

Börcsök Enikőnek kétszer volt vesetranszplantációja, az élete perceken múlott. A színművésznő hozzátette: ha nincsenek az orvosai, ma már nem élne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.