Itt a nap rossz híre: Channing Tatum felesége válásra készül

Forrás: AFP/Angela Weiss -
házasság válás színész Jenna Dewan-Tatum Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi sztárpár még a Step Up forgatásán szeretett egymásba. A hírek szerint azonban súlyos gondok adódtak az eddig tökéletesnek tűnő házasságban.

A szerelmesek 2009-ben össze is házasodtak, sőt közös gyermekük is született. A Star magazin forrása szerint azonban a boldogság a múlté: a pár az elmúlt hetekben rengeteget vitatkozott egymással és a szó minden értelmében eltávolodtak egymástól. A hírek szerint Jenna robbantotta ki a botrányt, mivel elmondása alapján férje alig van a családjával.

Forrás: AFP/Angela Weiss

"Channing megállás nélkül forgat a keleti parton. Jennának Kaliforniában kell maradnia a saját sorozata miatt. A kislányuk is oda jár óvodába, ezért Jenna azt szeretné, ha a férje visszamondana egy-két szerepet és inkább velük lenne. Channing azonban nem hajlandó erre" - nyilatkozta a lapnak a pár egyik barátja. Reméljük, mielőbb megoldódik a szerelmesek problémája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.