Joshua Jackson szakítás Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges német színésznő a nyáron szakított kedvesével, Joshua Jacksonnal. 

A pár 10 évig volt együtt, így nem csoda, ha nem tudnak azonnal túllépni a másikon. Diane nemrég egy vele készült interjúban elárulta, már jól van, és nyitott a szerelemre. A 40 éves szépség elmondta a People magazinnak azt is, most nem randizik senkivel, de szívesen megtenné.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A világsztár a nyáron Sri Lankán járt, ahol egy reklámfilmet forgattak vele - ez egy remek alkalom volt számára arra, hogy kicsit kimozduljon és új élményeket szerezzen. Most pedig azt tervezi, 1 hónapig nem csinál semmit, az utóbbi fél évet ugyanis kőkeményen végigdolgozta. "Az a vágyam, hogy meglátogassam pár ismerősömet Miamiban, akikhez jó ideje képtelen vagyok eljutni" - mesélte a szőke filmcsillag.

Mi ez, ha nem szerelem? George és Amal Clooney ismét ellopta a show-thttp://www.life.hu/intim/20160810-george-clooney-es-felesege-amal-clooney-a-ferfi-jotekonysagi-rendezvenyen-mulattak.htmlA színész jótékonysági estélye minden képzeletet felülmúlt. Intim--Izmosak és szexisek - Ezek az olimpikonok nedvesítik idén a bugyikat - 1. részhttp://www.life.hu/intim/20160808-luca-dotti-es-camille-lacourt-ezek-az-olimpikonok-nedvesitik-iden-a-bugyikat.htmlA Forma-1-es szezon indulásakor csokorba szedtük a legjobb pasikat, és így tettünk a foci-Eb ideje alatt is. Természetesen most körülnéztünk Rióban is, és összegyűjtöttük a legszexisebb sportolókat. (A legszebb magyar lányokat egyébként itt csekkolhatják az urak.) IntimOrigoHűha! Zséda szexi alakjára nem találunk szavakathttp://www.life.hu/intim/20160810-zseda-dogos-alakot-villantott.htmlEgyik kedvenc magyar énekesnőnk már megint csodásan nézett ki: Zséda ezúttal egy falatnyi bikiniben hódított. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoVihar a paradicsomban: összebalhézott pasijával Courtney Coxhttp://www.life.hu/intim/20160808-courtney-cox-a-jobaratok-sztarja-veszekedett-pasijaval.htmlÚgy tűnik, nagyon nincs minden rendben a Jóbarátok sztárja és vőlegénye háza táján. Intim--Justin Bieber egy híres énekes lányával kavar!http://www.life.hu/intim/20160810-justin-bieber-a-hires-enekes-lionel-richie-17-eves-lanyaval-kavar-sofia-richievel.htmlNem igazán volt komoly kapcsolata Justin Biebernek Selena Gomez óta, többnyire csak az idejét múlatta a lányokkal. Most egy újabb csinos szőkével kavar az énekes, aki már nála is töltötte az éjszakát. Intim--Bódi Sylvi testétől felforrósodott a hangulat: tengerparti álomfotó!http://www.life.hu/intim/20160809-bodi-sylvi-micsoda-test-bomba-alakot-villantott-a-szexi-modell-a-tengerparon-foto.htmlMicsoda test! Bódi Sylvi fotója láttatni engedte elképesztő kar- és combizmait. A lélegzetünk is elállt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.