Berögzülések és megkövülés: Egy idő után már nem akarunk megváltozni

párkapcsolat kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában.

A Tabuk nélkül a párkapcsolatról szókimondó műsorvezetője, a Life.hu állandó szerzője szerint a jövő a múlt másolata. Viszont megvan az esélyünk, a lehetőségünk arra, hogy megváltoztassuk a múltat:

A szerzőről

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról
A szerelem rövid, a házasság hosszú? Esélylatolgatás hűtlenség előtt!http://www.life.hu/intim/20160202-pilta-gabor-a-szerelem-rovid-a-hazassag-hosszu-fontos-az-eselylatolgatas-hutlenseg-elott.htmlA házasságkötés szinte mindig csodás pillanat. A nehézségek legfeljebb utána jönnek... Intim--Valami, aminek mindenki a gazdája, valójában senkié sehttp://www.life.hu/intim/20160128-pilat-gabor-valami-aminek-mindenki-a-gazdaja-valojaban-senkie-se-1.htmlAmikor egy kőművesbrigád élére kinevezett vezető egész nap a falat rakja, akkor ő nem vezető, hanem kőműves. Ha a raktáros meg épp targoncázik, akkor éppen targoncás... Intim--Amikor a megcsalás után jobb kezünkkel megveregetjük a bal vállunkat...http://www.life.hu/intim/20160223-pilat-gabor-a-megcsalasrol-amikor-a-jobb-kezunkkel-megveregetjuk-a-bal-vallunkat.htmlMielőtt megcsalod, előtte le fogod értékelni. Utána pedig önigazolásokat gyártasz. Az ember alapvetően egy etikus lény, nem egy társadalmi mázzal bevont állat, mint azt időnként próbálják ránk erőltetni. Intim--Az elnyomás akkor szűnik meg, amint az egyik kilép a játszmábólhttp://www.life.hu/intim/20160218-pilat-gabor-az-elnyomas-abban-a-pillanatban-szunik-meg-amint-az-egyik-kilep-a-jatszmabol.htmlA kifejlett és masszív egóval (az elme által gyártott hamis éntudat) rendelkező ember önbizalma és önértékelése is alacsony tartományban kullog, még akkor is, ha az illető igyekszik Istent játszani. Intim--Ne hánytorgasd fel újra, amit egyszer már megbocsátottál!http://www.life.hu/intim/20160217-pilat-gabor-a-mult-elrontott-es-kijavitott-osztalyzatait-felhanytorgatni-tilos.htmlA múlt elrontott és kijavított osztályzatait felhánytorgatni tilos. IntimThinkstock

v

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.