Így reagált Shane Tusup a kedvese, Hosszú Katinka negyedik érmére

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
riói olimpia Hosszú Katinka Shane Tusup RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg cikk foglalkozott az elmúlt napokban azzal, hogyan szurkol Shane Tusup a pálya szélén, miként reagál szerelme sikereire, és sokan idéztek abból az interjúból is, amelyben a tréner magyarnak vallja magát.

Így persze sokan kíváncsiak arra, hogy vislekedett Shane, amikor Hosszú Katinka három aranyérem után 200 méter háton "csupán csak" egy ezüstöt szerzett. Mint ismeretes, végig vezette a futamot, de a hajrában az élete utolsó versenyét úszó Maya Dirado megelőzte.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

"Neki ez volt az utolsó versenye, engem pedig feltüzel a folytatásra. Legutóbb Londonban egy negyedik hely jutott, akkor Shane azt mondta, ez a legjobb dolog, ami történhet veled. Most hasonlót érzek, a második helytől újra van bennem tűz, újra lesz miért lemenni az uszodába, és edzeni" - mondta el Katinka a döntő után, de arról nem beszélt, kedvese hogyan reagált az eredményére.

A Daily Mailnek azonban sikerült szereznie egy fotót arról, hogy élte meg Katinka negyedik sikerét a férj, az edző. Nos, a képek láttán kijelenthetjük, hogy Shane Tusup a világ legédesebb síró pasija!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.