Szexelt a döntő előtt, utolsó lett a dögös műugrólány: Egy kajakossal ment szobára!

Forrás: Instagram/ngrid Oliveira -
szex riói olimpia Ingrid Oliveira RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan ott lehetett a női szinkrontoronyugrás döntőjében, de csupán az utolsó, nyolcadik helyet szerezte meg Ingrid Oliveira és Giovanna Pedroso. A hazaiak két kedvence a verseny után bejelentette, soha többet nem versenyeznek együtt.

A brazil O'Globo újság azt írta, a felek között kibékíthetetlen ellentét feszült, és ez a verseny előtti utolsó éjszaka vált elviselhetetlenné.

Ingrid Oliveira Forrás: Instagram/Ingrid Oliveira

A 20 éves Ingrid Oliveira és a 17 éves Giovanna Pedroso egy szobában laktak az olimpiai faluban is, azonban a döntőt megelőzően Ingrid kidobta társát, mert zavartalanul szerette volna élvezni az éjszakát egy frissen megismert kenussal.

Ingrid Oliveira és Giovanna Pedroso a 8. lett női szinkrontoronyugrásban Forrás: AFP/Martin Bureau

Giovanna távozott, majd másnap tájékoztatta az esetről edzőjét. "Négy évet vártam arra, hogy olimpián szerepeljek, és ő inkább szórakozott" - nyilatkozta a brazil lapnak. A páros végül az utolsó, nyolcadik helyet szerezte meg...

Ingrid Oliveira Forrás: Instagram/Ingrid Oliveira

Giovanna számára ezzel véget ért az olimpia, Ingrid viszont még érdekelt lesz egyéniben is.

Ezek az olimpikonok nedvesítik a bugyikat Rióban

Idén olyan sok jó pasi vesz részt az olimpián, hogy csak két külön összeállításban tudtuk őket felsorolni. Gyönyörűek, izmosak és jóképűek, nem csoda, hogy a sporolónők el-elveszítik időnként a fejüket. Lesd meg az első kört itt, a másodikat pedig itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.