Shane Tusup: "Ő életem szerelme. A legjobb barátom."

Forrás: Anadolu Agency/2014 Anadolu Agency/Enes Kanli -
úszónő házasság párkapcsolat Hosszú Katinka Shane Tusup RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka férje a csodálatos eredmények után az M4Sportnak adott interjút. Az edző őszintén beszélt a családalapításról és kedvese iránt érzett szerelméről.

Hosszú Katinka aranyérme a bizonyíték arra, hogy nagyszerűen működnek együtt férjével. Kapcsolatukról nemrég a New York Times írt, amit nem tituláltak éppen harmonikusnak. Ezt a pár hamar meg is cáfolta, sőt Shane egy nyílt levélben bizonyította érzéseit a feleségének. Most újabb megható sorok következnek, méghozzá egy nemrég adott interjúból. A szakember büszkén képviseli Magyarországot, ahogy nyilatkozta is, magyarnak érzi magát - írja az M4sport.

Forrás: Anadolu Agency/2014 Anadolu Agency/Enes Kanli

"Ő életem szerelme. A legjobb barátom. Ő a mindenem. Örülök, hogy részese lehetek ennek az utazásnak. Azt mondtam neki négy éve, hogy ha kell a továbbiakban én leszek az edződ, segítek neked a programodban.

Segíteni akarok neked, nem érdekel, hogy mi lesz a munkám. Ha csak arra van szükséged, hogy valaki kikapcsolódjon veled, akkor ezt fogom tenni. Ezt a mai napig fenn tartom. És ha úgy döntene, másik edzővel folytatná, abban is támogatnám. Ha külön-külön értük volna el mindezt, nem lenne ugyanaz, mint így együtt csinálva. Az elmúlt négy év, a hullámvölgyek, amiket átéltünk. Mindenben osztoztunk, és egyszer majd szeretném megosztani a gyerekeinkkel, mit ért el az anyukájuk" - mondta az edző, aki szerint bár a családalapítás ugyan még várat magára, nem zárkóznak el a dolog elől. "

Az lesz, amit ő szeretne, amennyiben folytatni akarja, folytassa. Az egyetlen kikötésem annyi, amikor úgy dönt abbahagyja az úszást, akkor legyen ebben száz százalékig biztos.

Mellette állok, hogy megvalósítsa minden célját. Amíg ő boldog, addig nem érdekel mi az. Csak ha gyerekeink lesznek, akkor boldogan mesélhessen nekik a sikereiről, és ne azon bánkódjon, hogy talán megpróbálhatott volna valami mást elérni. Szóval mikor készen áll csak szólnia kell és boldogan térek át vele arra az útra" - zárta stílusosan a beszélgetést Shane Tusup.

450 ezer óvszer és számtalan Tinder-randi: dübörög a random szex az olimpiai falubanhttp://www.life.hu/intim/20160814-rengeteg-gumiovszer-fogy-es-duborog-a-tinderszex-orgiak-az-olimpiai-faluban.htmlCsak a szex győzi le Hosszút és Phelpset az olimpiai faluban. Gyakorlatilag ezzel a címmel jelent meg az AS spanyol lapban egy cikk, amely arról szól, hogy a Tinder mindent legyőz most Rióban. IntimThinkstockÍgy szexizik Carmen Jorda, a Forma-1 jócsaja a nyári szünetbenhttp://www.life.hu/intim/20160814-carmen-jorda-pilotano-a-forma-1-jocsaja-igy-szexizik-a-nyari-szunetben.htmlJelenleg jól megérdemelt pihenését tölti a száguldó cirkusz mezőnye, és úgy tűnik, mindenki kihasználja a szabad heteket. Így persze a szuperdögös Carmen Jorda is.Intim--Micsoda szombat: A bikinis Kulcsár Edina párjával vitorlázgathttp://www.life.hu/intim/20160813-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-parjaval-vitorlazgat-a-balatonon-bikinis-foto.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Cintya Dictator és Varga Viktor ezt a hétvégét vitorlázással töltik. És úgy tűnik, így tesz Kulcsár Edina és a párja is. IntimOrigoKezdünk belefáradni a Hajdú–Sarka csiki-csukiba: újabb fotó érkezett!http://www.life.hu/intim/20160813-hajdu-peter-es-sarka-kata-szerelmi-dramaja-kezd-az-idegeinkre-menni.htmlTegye fel a kezét, aki még tudja követni, hol tart jelenleg a magyar celebpáros szerelmi drámája! IntimOrigoÁllítják: titokzatos férfival találkozgat Sarka Katahttp://www.life.hu/intim/20160811-sarka-kata-allitolag-titokzatos-ferfival-talalkozgat-o-vitte-haza-a-repterrol.htmlSarka Kata és Hajdú Péter házassági válságának kirobbanása óta ömlenek az információk a kapcsolatukról. A pár – Péter Facebook-fotójának tanúsága szerint – épp közös nyaralását tölti, ahol megpróbálják megbeszélni a problémákat, de közben azt pletykálják, egy harmadik fél is bekerült a képbe. Állítják, titokzatos férfi látogatja Katát! IntimFotó: Mudra László - OrigoHajdú Péter és Sarka Kata közös képe kiakasztotta a rajongókathttp://www.life.hu/intim/20160811-hajdu-peter-es-sarka-kata-kozos-kepen-kiakadtak-a-rajongok-szerintuk-kamu-volt-az-osszeveszes.htmlKülföldi nyaraláson, távol a város zajától próbálja megoldani Sarka Kata és Hajdú Péter a kapcsolatuk válságát, amit egy közös fotóval tudattak a rajongókkal. Követőikben vegyes érzelmeket váltott ki a kép: van, aki ujjong, van, aki dühöng. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.