Hosszú Katinka férje a csodálatos eredmények után az M4Sportnak adott interjút. Az edző őszintén beszélt a családalapításról és kedvese iránt érzett szerelméről.

Hosszú Katinka aranyérme a bizonyíték arra, hogy nagyszerűen működnek együtt férjével. Kapcsolatukról nemrég a New York Times írt, amit nem tituláltak éppen harmonikusnak. Ezt a pár hamar meg is cáfolta, sőt Shane egy nyílt levélben bizonyította érzéseit a feleségének. Most újabb megható sorok következnek, méghozzá egy nemrég adott interjúból. A szakember büszkén képviseli Magyarországot, ahogy nyilatkozta is, magyarnak érzi magát - írja az M4sport

Forrás: Anadolu Agency/2014 Anadolu Agency/Enes Kanli

"Ő életem szerelme. A legjobb barátom. Ő a mindenem. Örülök, hogy részese lehetek ennek az utazásnak. Azt mondtam neki négy éve, hogy ha kell a továbbiakban én leszek az edződ, segítek neked a programodban. Segíteni akarok neked, nem érdekel, hogy mi lesz a munkám. Ha csak arra van szükséged, hogy valaki kikapcsolódjon veled, akkor ezt fogom tenni. Ezt a mai napig fenn tartom. És ha úgy döntene, másik edzővel folytatná, abban is támogatnám. Ha külön-külön értük volna el mindezt, nem lenne ugyanaz, mint így együtt csinálva. Az elmúlt négy év, a hullámvölgyek, amiket átéltünk. Mindenben osztoztunk, és egyszer majd szeretném megosztani a gyerekeinkkel, mit ért el az anyukájuk" - mondta az edző, aki szerint bár a családalapítás ugyan még várat magára, nem zárkóznak el a dolog elől. "Az lesz, amit ő szeretne, amennyiben folytatni akarja, folytassa. Az egyetlen kikötésem annyi, amikor úgy dönt abbahagyja az úszást, akkor legyen ebben száz százalékig biztos. Mellette állok, hogy megvalósítsa minden célját. Amíg ő boldog, addig nem érdekel mi az. Csak ha gyerekeink lesznek, akkor boldogan mesélhessen nekik a sikereiről, és ne azon bánkódjon, hogy talán megpróbálhatott volna valami mást elérni. Szóval mikor készen áll csak szólnia kell és boldogan térek át vele arra az útra" - zárta stílusosan a beszélgetést Shane Tusup.