Minden nő leszbikus? Egy friss kutatás szerint igen!

nők párkapcsolat szex kutatás szerelem leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők vagy biszexuálisak, vagy leszbikusok, de sohasem „tisztán” heterók - derül ki egy friss kutatásból.

A magukat heteroszexuálisnak valló nők egyaránt izgalomba jönnek a meztelen férfiakat és nőket ábrázoló videóktól is, míg a leszbikusok sokkal jobban vonzódnak a női formák iránt. Az Essexi Egyetem munkatársai úgy találták, hogy a heteró nőket igencsak felizgatja a női test látványa is, hiába nyilatkozták az érintettek, hogy csak a férfiak iránt érdeklődnek.

Forrás: Dreamstime

A szerzők szerint a leszbikusok által adott válaszok hasonlítottak a férfiakéra abból a szempontból, hogy sokkal jobban vonzódnak az egyik nem iránt. A Dr. Gerulf Rieger vezette felmérésbe 345 nőt vontak be.

Noha a többségük heterónak vallotta magát, eredményeink világosan megmutatják, hogy valójában biszexuálisak vagy leszbikusok”

- magyarázta a szakember, aki hozzátette: a férfias megjelenésű leszbikusok szexuális értelemben nem is férfiasabbak. "Bár némely leszbikusok férfiasabbak a szexuális izgalmi állapotukat tekintve, mások pedig maszkulin módon viselkednek, a két csoport nem fedi egymást. Ez azt jelenti, hogy a megjelenés alapján nem szabad megítélnünk a párkapcsolatbeli szerepüket" - fejtegette a kutató.

Szerelmesek vagyunk! Ők a legszexisebb magyar férfiak Rióbanhttp://www.life.hu/intim/20160815-szexi-dogos-magyar-sportolok-rioban-somfai-szilagyi-gyurta-decker-baji.htmlRengeteg a jóképű és jótestű pasi a riói olimpián, olyannyira, hogy a róluk szóló összeállításra két külön cikket kellett szentelni. Ezt és ezt. Ezekben a válogatásokban eddig csak külföldi sportolókat vonultattunk fel, most viszont ideje, hogy a vonzó, magyar férfiakat is bemutassuk. Íme a nem is annyira titkos kedvenceink. IntimOrigoKylie Minogue még az idén hozzámegy 20 évvel fiatalabb pasijáhozhttp://www.life.hu/intim/20160815-kylie-minogue-es-joshua-sasse-melbourne-ben-hazasodnak-ossze.htmlAz énekesnő szülővárosában, Melbourne-ben szeretne oltár elé állni. Intim--"Elbambultam" - Itt tart most a Hajdú-Sarka drámahttp://www.life.hu/intim/20160814-itt-tart-most-a-hajdu-sarka-drama-peter-ciprusrol-posztolt-a-gyerekekkel.htmlSzinte követhetetlen, mi történik köztük, de azért rajta tartjuk a szemünket a válófélben lévő celebpároson. Ha jól sejtjük, most megint Katánál van a labda. Intim--Tökéletes pár, tökéletes összhangban: Gianni és Debreczeni Zita csodás fotót posztoltakhttp://www.life.hu/intim/20160814-gianni-annoni-es-debreczeni-zita-csodas-fotot-posztoltak-a-rajongok-orulnek.htmlGianni és kedvese, Debreczeni Zita egy újabb mosolygós, boldog fotót tettek közzé. IntimOrigoBosszú: rajtakapta férjét a nő, anyaszült meztelenül rakta ki a szeretőt - videó!http://www.life.hu/intim/20160812-bangkokban-otthonukban-kapta-rajta-a-feleseg-a-csalfa-ferjet-anyaszult-meztelenul-rakta-ki-a.htmlHamarabb ért haza a szokásosnál a feleség, mivel már régóta sejtette, hogy a férje megcsalja őt. Gyanúja be is igazolódott, otthonukban kapta rajta az üzekedő párt. A feleség csúnya bosszút állt a másik nőn. IntimOrigoA szexi kebelcsoda lassított futása feldobja a reggelthttp://www.life.hu/intim/20160812-lindsey-pelas-a-melleirol-hires-modell-lassitott-futasa.htmlŐ az a modell, aki tényleg szinte kizárólag a melleiről híres. Lindsey Pelas láthatóan pontosan jól ismeri az előnyeit, és ki is domborítja őket! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.