Brooklyn Beckham fotó kim kardashian Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Művészi fekete-fehér fotókon, bikiniben mutatkozott be a Ha/Ver és a Rossz szomszédság 2. sztárja, a 19 éves Chloe Grace Moretz, aki egy pár szót a meztelenkedéseiről híres Kim Kardashianra is áldozott.

Chloe Grace Moretz David Beckham sztárfocista 17 éves fiával, Brooklyn Beckhammel kavar, de a hölgyemény nem emiatt vált híressé. A színésznő még csak 19 éves, de számtalan filmszereppel a háta mögött, és

egy ígéretes karrier előtt áll.

Chloe olyan filmekben játszott, mint a Ha/Ver, Édes, drága titkaink, vagy épp 500 nap nyár, összegezve tehát már ennyi idősen is többet tett le az asztalra, mint a gyakran meztelenül pózoló Kim Kardashian, ennek ellenére Chloe valamiért mégis úgy érezte, hogy egy félmeztelen fotóval kell kedveskednie a rajongóinak.

Forrás: Instagram

A színésznő később eltávolította a fotót, amihez az is jócskán hozzájárulhatott, hogy több site is felhánytorgatta neki korábbi, Kim Kardashian ellen irányuló szavait: Moretz ugyanis egy meztelen szelfije kapcsán azt vetette a valóságshow-sztár szemére, hogy állandó meztelenkedésével

rossz példát mutat a fiatal lányoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.