Édesen flörtöl a neten Zac Efron és az olimpiai bajnok tornászlány

Forrás: Instagram/simonebiles -
Simone Biles Zac Efron tornász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta flörtöl a két fiatal, most azonban élőben is megismerhették egymást. 

Zac Efront nem kell bemutatni: a színész jó ideje reflektorfényben él, tinisztárként pedig lányok milliói rajongtak érte. A 19 éves Simone Biles pedig az Egyesült Államok világhírű tornásza, egy hete szerezte első olimpiai aranyérmét Rióban, a női csapat tagjaként. A nagy sportreménység és a vilgsztár flörtje a világhálón bontakozott ki.

Forrás: Instagram/simonebiles

De hogy is indult a románc? A lány még márciusban szerepelt Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában, ahol nem titkolta, rajong a színészért. Ezek után Zac a közösségi oldalán gratulált a sportolónőnek a döntőbe jutáshoz, és ezt a lány sem hagyta szó nélkül. "Köszi Zac, remélem tudod majd nézni a döntőt is" - írta vissza a fiúnak.

A színész erre egy olyan képpel reagált, amin Simone és a többi döntős tornászlány szerepel, Simone előtt pedig szív alakban tartja a kezét.

Forrás: Twitter/zacefron

A lányok persze győztek, Zac pedig meglepte kedvenc tornászlányát Rióban, ahol szelfiztek is együtt. Nagyon cukik együtt, kíváncsaik vagyunk, vajon ők lesznek -e a sztárvilág új álompárja?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.