Amikor először olvastuk Zac és a bájos Simone történetét, máris álompárként tekintettünk rájuk, most azonban kiderült: kár volt. A lánynak komoly barátja van!

Ahogy arról pár napja írtunk, Zac Efron színész és az olimpiai bajnok tornászlány között a neten egy igen cuki flört bontakozott ki, aminek végeredménye egy meglepetés találkozás volt. Aki azt hitte, ők lesznek a következő álompár, az bizony tévedett: a lánynak ugyanis nem akárki a barátja.

Zac, a háttérben SimoneForrás: Twitter/zacefron

Arthur Nory Mariano brazil tornászfiú annyira nem lelkesedett Zac érkezésétől, és a következőket írta ki oldalára: "Hello @zacefron, én láttam meg őt először! Ő az én barátnőm. Nagyon büszke vagyok rád, Simone! Fenomenális vagy, és nagyon különleges. Történelmet írtál. Szeretlek.

A tornászfiú portugálul is írt pár sort, ott nem kegyelmezett a sztárnak. "Tűnj el, Zac. Vele vagyok 2013 óta. Ő az én csajom." Az üzenet végén viszont egy sírva mosolygós jel szerepelt...

Arthur Nory MarianoForrás: Brazil Photo Press/Brazil Photo Press/Vanessa Carvalho

De még mielőbb bárki kétségbeesne, eláruljuk, a fiú csak tréfált, Simone nem a barátnője. Az őt faggató riportereknek is elmondta, ő és Simone mindig azzal viccelődnek, hogy járnak, pedig dehogy. Szóval akkor, hajrá, Zac!