Zac Efron és Simone Biles olimpikon románcához ennek a srácnak is van egy-két szava

Forrás: Twitter/zacefron -
Simone Biles Zac Efron olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor először olvastuk Zac és a bájos Simone történetét, máris álompárként tekintettünk rájuk, most azonban kiderült: kár volt. A lánynak komoly barátja van!

Ahogy arról pár napja írtunk, Zac Efron színész és az olimpiai bajnok tornászlány között a neten egy igen cuki flört bontakozott ki, aminek végeredménye egy meglepetés találkozás volt. Aki azt hitte, ők lesznek a következő álompár, az bizony tévedett: a lánynak ugyanis nem akárki a barátja.

Zac, a háttérben Simone Forrás: Twitter/zacefron

Arthur Nory Mariano brazil tornászfiú annyira nem lelkesedett Zac érkezésétől, és a következőket írta ki oldalára: "Hello @zacefron, én láttam meg őt először! Ő az én barátnőm. Nagyon büszke vagyok rád, Simone! Fenomenális vagy, és nagyon különleges. Történelmet írtál. Szeretlek.

A tornászfiú portugálul is írt pár sort, ott nem kegyelmezett a sztárnak. "Tűnj el, Zac. Vele vagyok 2013 óta. Ő az én csajom." Az üzenet végén viszont egy sírva mosolygós jel szerepelt...

Arthur Nory Mariano Forrás: Brazil Photo Press/Brazil Photo Press/Vanessa Carvalho

De még mielőbb bárki kétségbeesne, eláruljuk, a fiú csak tréfált, Simone nem a barátnője. Az őt faggató riportereknek is elmondta, ő és Simone mindig azzal viccelődnek, hogy járnak, pedig dehogy. Szóval akkor, hajrá, Zac!

"Már nem volt valóságos" - ezért ért véget az Alkonyat szerelmespárjának kapcsolatahttp://www.life.hu/intim/20160818-ezert-ert-veget-az-alkonyat-ket-sztarja-kristen-stewart-es-robert-pattinson-kapcsolata.htmlRobert Pattinson és Kristen Stewart évekig volt együtt az Alkonyat fogatásai alatt, tényleg szerették egymást, kapcsolatuk nem csak a film marketingjének része volt. A szakítás okát azonban sosem mondták el igazán - mostanáig. Intim--Orlando Bloom minden vágya, hogy elvegye Katy Perrythttp://www.life.hu/intim/20160817-orlando-bloom-szinesz-felesegul-akarja-venni-katy-perry-enekesnot.htmlA két világsztár között egyre szorosabb a kapcsolat, a hírek szerint románcuk hamarosan újabb fordulatot vehet. IntimAFPRészegen őrjöng Johnny Depp – videóhttp://www.life.hu/intim/20160814-amber-heard-szineszno-johnny-depp-felesege-videora-vette-a-ferjet-orjonges-kozben.htmlÚjabb fordulat történt Amber Heard és Johnny Depp egyre jobban eldurvuló csatájában. Intim--Szalad az idő: bájos fotót posztolt Channing Tatum gyönyörű feleségehttp://www.life.hu/intim/20160812-jenna-dewan-tatum-channing-tatum-felesege-10-evvel-ezelotti-kozos-fotot-posztolt.htmlJenna-Dewan Tatum egy 10 évvel ezelőtti fotót mutatott rajongóinak, amelyen Channing-el pózol. Cuki! IntimOrigoJustin Bieber belehúzott: ezúttal egy sztárcsemetének csapja a szelethttp://www.life.hu/intim/20160811-justin-bieber-es-sofia-richie-randizhatnak.htmlAz énekes igyekszik kihasználni a szabadságát, és annyi lányt megismeri, amennyit csak lehet. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.