Huh! Heidi Klum egy szál bugyiban fotózkodott

Forrás: Instagram/heidiklum -
nyaklánc pucér Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell igen jól átgondolta, hogyan mutassa meg új ékszerét úgy, hogy utána az internet népe csak róla beszéljen. Bravó, Heidi!

"Szeretem az új nyakláncomat" - írta Heidi a képmegosztó oldalán, majd közétett egy olyan fotót, ami víz alatt készült a német szépségről, és nem visel rajta mást, csak egy apró bikinialsót és új nyakékét. Hatásos kép, az egyszer biiztos!

Forrás: Instagram/heidiklum

A modell kebleit csak a keze takarja, de így is látszik az, amit már korábban is olyan sokszor megjegyeztünk: Heidi 43 évesen is bombanő. A modell egyébként ismét nyaral: ezúttal a Karib-térségben pihen pasijával, a 30 éves Vito Schnabellel - vélhetően tőle kapta kedvenc ajándékát.

A magyar színésznő gyakran hívott rendőrt leszbikus szeretőjérehttp://www.life.hu/intim/20160819-a-magyar-szineszno-8-evig-elt-egyutt-leszbikus-szeretojevel-akire-gyakran-hivott-rendort.htmlAz ünnepelt magyar színésznő titkos kapcsolatára, amit egy nővel hosszú éveken keresztül folytatott a napokban derült fény, most ismét újabb részletek kerültek nyilvánosságra a titkos viszonyról. Intim-- Vajna Timi egyszerre volt együtt Damuval és Andyvel?http://www.life.hu/intim/20160819-vajna-timi-7-eves-evfordulot-unnepel-andyvel-de-akkor-meg-damu-rolanddal-volt-egyutt.htmlHároméves házassági évfordulójukról emlékezett meg Vajna Timi, valamint azt is megemlítette, hogy már 7 éve alkotnak egy párt. Mindezzel csak egy probléma van: még nincs hat éve, hogy Damu erőszakoskodott vele. Intim--Megvan a Tinder utódja: az Ohlala a szex Uberje!http://www.life.hu/intim/20160817-ohlala-a-bujtatott-escortszolgaltatas-egy-randiapp-ahol-az-elvarasok-kristalytisztak.htmlA virtuális társkeresés iszonyú fárasztó tud lenni, és nem lehet megúszni a kellemetlen szituációkat. Például ott vannak a kéretlen péniszfotók, a kamu profilok, és az sem mindig világos, hogy az emberek milyen típusú kapcsolatban gondolkodnak. A szájbertér egy bonyolult és kifürkészhetetlen világ, de létezik egy hely, ahol nincsenek álarcok, mellébeszélések és hazug mondatok. Úgy hívják, hogy Ohlala, de sokan csak a szex Uberjének nevezik. Intim--Marad a meztelenkedésnél: aktmodell lett a pucér társkereső sztárjahttp://www.life.hu/intim/20160818-petra-az-adam-keresi-evat-sztarja-aktmodellkedessel-keresi-a-kenyeret.htmlAz Ádám keresi Évát első párjaként vált ismertté Petra és Josie, akik a civil életben is együtt maradtak, sőt, már az esküvőjüket is leforgatták. Petra úgy döntött, aktmodellkedni kezd, de szerelme nem örül az újabb meztelenkedésnek. Intim--Újra randizott Hajdú Péter és Sarka Katahttp://www.life.hu/intim/20160818-ujra-randizott-hajdu-peter-es-sarka-kata-a-hazassaguk-valsagban-van.htmlLapinformációk szerint együtt vacsorázott 8. házassági évfordulóján Sarka Kata és Hajdú Péter. IntimOrigoZac Efron és Simone Biles olimpikon románcához ennek a srácnak is van egy-két szavahttp://www.life.hu/intim/20160818-zac-efron-szinesz-es-simone-biles-olimpikon-romanca-meg-nem-teljesul-be.htmlAmikor először olvastuk Zac és a bájos Simone történetét, máris álompárként tekintettünk rájuk, most azonban kiderült: kár volt. A lánynak komoly barátja van! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.