Végre megtaláltad álmaid férfiját: kedves, intelligens és még hagy időt a barátaidra is. Még többet is a szükségesnél... Egészen addig minden tökéletes, míg egy gyanúsan ismétlődő körben nem ébredsz: mindig csak ebédszünetben találkoztok, a telefonját nem veszi fel, órákkal később hív csak vissza, a lakásába nem léphetsz be és hónapok után sem mutat be senkinek. Mindez csak véletlen lenne?

Hozzád vagy hozzád?
Eljött végre Az Este! Ott lapul a fogkefe és a sminkkészlet a táskád alján, de meglepve tapasztalod, hogy a te lakásod felé veszi az irányt, mintha mi sem lenne természetesebb. Egyszer-egyszer még elmegy, de mindig van kifogás: csőtörés, áramszünet, rendetlenség vagy a lakótárs éppen meghódítja álmai nőjét. Itt az ideje, hogy egy váratlan látogatást tegyél nála, főleg ha volt annyira óvatlan, hogy elárulta hol lakik; nehogy arra eszmélj pár hónap múlva, hogy nem csak a lakását, de az ágyát is megosztja valakivel, aki nem Te vagy.

Forrás: Dreamstime

Nem létező közös bakancslista
Már negyed órája állsz a színház előtt, egyre jobban fáj a tűsarok és szorít a különleges alkalmakra tartogatott kisruha. A boldog párok szánakozó tekintetét a telefonodat bújva próbálod elkerülni, mintha még nem tudnád, hogy nem fog eljönni ma sem. És még a magyarázkodásra sem fordít túl nagy energiát, hiszen annyira elfoglalt, hogy csak egy mondatra futja, hiába lett volna a mai alkalom a kiengesztelés a múlt héten lemondott vacsora és kiállítás helyett. Lehet, hogy pont egy másik nő kedvéért hanyagol? Ha nem akarod egyedül tölteni az első közös nyaralásotokat, jobb, ha mielőbb utána jársz.

Forrás: Thinkstock

Vámpír lennék?
Szinte mindig csak ebédszünetben találkoztok, vagy egy eldugott külvárosi étteremben. Eddig rendben volt az önbizalmad, de már kezdesz gyanakodni, hogy sehova nem mentek nyilvánosan, mintha te lennél a város réme. A közösségi média halott számára: nemhogy nem vagytok „kapcsolatban", de még a közös képeket is azonnal kitörli a mobiljából, hiszen alig van tárhelye. Érdemes átgondolnod ezt a helyzetet, mielőtt Te is a Hűtlen Házastársakban végzed - csak a „rossz oldalon".

Telefontrükkök
„Már várom az éjszakát ;)", „Oké". Érezd magad rosszul, hogy milyen pajzán vagy, hogy aztán legközelebb, amikor éppen „rád" van hangolódva, a nap közepén arcpirító üzenetekkel bombázzon. Valószínűleg nem azért tudsz vele csak visszahívással beszélgetni, mert a pénztárcádat akarja kímélni, hanem mert éppen akkor te vagy az arccal lefelé fordított telefonon a nem kívánatos hívás, miközben másvalakivel van elfoglalva...

Forrás: Thinkstock

Amikor már vágysz egy bosszantó anyósra
Már sorakoznak a cserepes virágok és minőségi borok, amit a szülőknek vettél az első találkozásra? Ha a srácon múlik, a növények a komposztban landolnak, a borok pedig a polcon porosodnak, mert szerinte a szülei nem olyan izgalmasak, hogy fontos volna megismerned őket. Ha a haverjaival összefuttok a városban, hirtelen elengedi a kezed és elkezdi a mobilját nyomkodni. Nincs értelme tovább várnod: a letagadás az egyik legnyilvánvalóbb bűnjel. Ilyen és ehhez hasonló nyomokat és megcsalós történeteket láthatsz a Hűtlen Házastársak című sorozatban is.