Hamarosan jön a spray, amivel jó sokáig bírja a pasi a szexet

Forrás: Dreamstime -
szex intim korai magömlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok férfinak okoz gondot, hogy bizony nem tudja türtőztetni magát, ezzel azonban aláássa az együttlétet is. Ám erre is van már megoldás!

Kevés kínosabb dolog van a pasik számára az ágyban, mint az idő előtti élvezet, ám hamarosan erre is lesz megoldás – erről számol be a Ladbible. Felmérések szerint a korai magömlés kifejezetten komoly probléma, csak Európában 25 millió pasit érint – ám ennek most vége!

Forrás: Dreamstime

A brit cég, a Plethora Solutions legújabb csodaszere, a Fortacin nevű spray hamarosan piacra kerül, és lehet, hogy sok pár életét könnyíti majd meg.

A kétféle érzéstelenítőt, lidokaint és prilokaint tartalmazó spray-vel szex előtt öt perccel háromszor kell befújni a péniszt, ez pedig garantáltan elnyújtja az aktust.

Mindössze arra kell figyelni, hogy 24 órán belül háromnál többször senki se használja a csodaszert.

Totál pucér videó készült Scarlett Johanssonrólhttp://www.life.hu/intim/20161115-pucer-testevel-reklamozzak-scarlett-johansson-uj-filmjet.htmlScarlett Johansson pucér videójával reklámozzák az új filmjét IntimOrigoKrisztián erotikus masszázzsal kényeztette Micit: VIDEÓ! (18+)http://www.life.hu/intim/20161114-valovilag-8-vv-krisztian-erotikus-masszazzsal-kenyeztette-vv-micit.htmlKrisztián vasárnap este fölényes győzelmet aratott a retardáltként viselkedő Tivyvel szemben, így visszakerült a villába. Vagyis továbbra is megkapjuk majd a napi "pornóbetevőt". Intim--Így néz ki meztelenül Harry herceg barátnője, Meghan Marklehttp://www.life.hu/intim/20161112-harry-herceg-baratnoje-meghan-markle-meztelen-jelenete-a-suits-cimu-sorozatban.htmlEzzel biztosan nem számoltak a Kensington palotában... Intim--Fülledt képek: így néznek ki a prostituáltak szex közben (18+)http://www.life.hu/intim/20161110-igy-neznek-ki-a-prostitualtak-szex-kozben.htmlMindennap láthatta a fotós, hogy mi folyik a lakásával szembeni bordélyházban, ablakaiból ugyanis kiváló rálátás nyílt a kupira. Merry Alpern gépet ragadott, és megörökítette, mi zajlik a szexklub zárt ajtaja mögött. Intim--VV Mici első maszturbálása: különös tárggyal elégítette ki magáthttp://www.life.hu/intim/20161111-vv-mici-elso-maszturbalasarol-meselt-kulonos-targgyal-elegitette-ki-magat.htmlMici és Krisztián olykor a szexelésen kívül beszélgetni is szoktak, de akkor is főként az erotikus élményeik vannak a középpontban. Ezúttal arról meséltek egymásnak milyen volt az első szexuális élményük: Mici egy nagyon különös tárggyal elégítette ki magát! Ez még Krisztiánt is meglepte. IntimOrigoEnnyit kéne szexelned a te korodban!http://www.life.hu/intim/20161115-kiderult-egy-kutatasbol-hany-evesen-mennyit-kene-szexelni.htmlGondolkoztál már azon, hogy más párok mennyit szexelnek 20, 30, vagy akár 60 évesen? Nemrég egy kutatásból kiderült, melyik életkorban általában mennyi az átlagos ágybeli teljesítmény – te jól teljesítesz? IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.