Hujber Ferinek nincs igénye a szexre

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc házasság szex színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színész a párkapcsolatáról, a hűségről, a szexualitás fontosságáról, és más egyéb komoly témákról is mesélt.

Hujber Feri Joshi Bharatnál vendégeskedett, és a beszélgetős műsor keretein belül rengeteg komoly témát érintettek. Feri például elárulta, hogy a házasságuk Cynthiával teljesen más, mint egy átlagos pár esetében. Náluk nincsen szó féltékenységről, szerintük nagy hiba egy párkapcsolatot a szexualitás ösztönszerű szintjére lealacsonyítani. Feri azt is elmesélte, hogy szerinte a hűség nem azon múlik, hogy lefekszik-e mással vagy sem.

Hujber Feri Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


"A hűség nem azt jelenti, hogy nem csalod meg az embert, mert ebben a pillanatban azt te leviszed az állati szintre..." - nyilatkozta a tévéműsorban.

Véleménye szerint a hűség a hit erején múlik. Hogy bízunk, hiszünk a másik emberben, és saját magánál is jobban ismerjük őt.

A 42 éves színész azt is bevallotta, hogy ők egyáltalán nincsenek a szex bűvkörében. Hujber el tudná képzelni az életét ezentúl akár szex nélkül is, számára az is bőven elég lenne, ha csak a szaporodási szándék idején bújnának ágyba egymással. Így 42 évesen már készül az ötödik x-re, ahol már nem a szexualitás lesz a központban, hanem gyermekei segítése.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.