A jövő évi mozis kínálat sem szűkölködik majd az erotikus témákat és pillanatokat felvonultató, szexualitás terén is izgalmas filmekben, úgyhogy érdemes már most szétnézni a felhozatalban. Összegyűjtöttük a szerintünk legígéretesebb darabokat.

Utazók 

Hazai premier: 2017. január 12.

Mindenkinek volt már olyan fantáziája (ha máskor nem, tinikorában), hogy egyedül marad egy lakatlan szigeten az ellenkező nem legvonzóbb képviselőjével. Aki manapság jó eséllyel Jennifer Lawrence lenne a pasik, és Chris Pratt a nők számára. Nos, ez a fantázia elevenedik meg ebben a filmben, csak épp lakatlan sziget helyett űrhajóval, tengerparti hancúr helyett meg űrszexszel. 

A sötét ötven árnyalata

Hazai premier: 2017. február 9.

A film, amit valószínűleg senkinek sem kell bemutatni: a benne ábrázolt dolgok hitelessége és erotikussága ugyan folyamatos viták tárgya, de az így is bizonyos, hogy a nézők nagy része majd a jólesően izgató borzongás reményében ül be rá a moziba. Mr. Grey és Anastasia pedig az első rész után vélhetően a filmvásznon is még mélyebbre merül majd a BDSM rejtelmeibe. 

Tulipánláz

Hazai premier: 2017. február 23.

A 17. századi Amszterdamban játszódó kosztümös moziban vélhetően nem a fergeteges orgiák fogják fokozni a hangulatot, hanem inkább az elfojtott szexualitás, a titkos érintések és a művészet érzékisége. Főhőse ugyanis egy festő, aki beleszeret a képe tárgyába, az Alicia Vikander játszotta tisztes(nek tűnő) polgárfeleségbe. 

Baywatch

Hazai premier: 2017. május 18.

A Tulipánlázzal ellentétben itt viszont aztán minden ki lesz pakolva: feszülő izmokra, feszes idomokra és hullámzó keblekre számíthatunk, hisz a Baywatch egyik lényege már tévésorozatként is az volt, hogy mindenki legeltethette a szemét a fürdőruhás vízimentőkön. A moziverzióhoz ráadásul a fent említett vonatkozásokban legtehetségesebb szereplőgárdát sikerült összehozni. 

Rock That Body

Várható hazai premier: 2017 nyár

Ebben a vérbő komédiában egy leánybúcsúzó nőtársaság tart bulihétvégét Miamiban – csak épp a fő műsorszámot jelentő chippendale-fiút véletlenül sikerül eltenniük láb alól. A főszereplők: Scarlett Johansson, a Szellemirtókban is remeklő Kate McKinnon, Demi Moore és Lenny Kravitz lánya, Zoe. A film pedig még most készül, de egy forgatási fotót már tudunk mutatni belőle: 

Scarlet Johansson készen áll a bevetésre (Rock That Body)Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Meel

A tizedes háreme

Várható hazai premier: 2017 nyár

Az amerikai polgárháború idején egy sérült északi katonát egy déliekhez tartozó, bentlakásos leányiskolában tartanak fogva – a jóképű tizedesnek pedig csak az lehet az esélye a megmenekülésre, ha meghódítja az ártatlan (...) szüzeket (...). Ha ismerős a sztori, nem véletlen: a film egy 1971-es Clint Eastwood-mozi újrafeldolgozása, ezúttal Colin Farrell-lel a főszerepben, és Sofia Coppola rendezésében. Előzetes még ehhez sem elérhető, de mutatjuk az eredetit, hogy mire számíthatunk.

How to Talk to Girls at Parties

Várható hazai premier: 2017 vége

A kortárs világirodalom sztárja, Neil Gaiman egyik novellájából készül ez a film, melynek főhőse olyan földönkívüli lány, aki elkeveredik a többiektől egy galaktikus utazás közben, és a hetvenes évek Londonjának punkzenével és nyílt szexualitással teli éjszakai életében köt ki. Főszerepben az angyali Elle Fanning és Nicole Kidman, a forró hangulatot pedig az explicit ágyjeleneteiről elhíresült Shortbus rendezője, John Cameron Mitchell garantálja.