Kylie Jenner erotikus kisfilmje tarol a neten

Forrás: Instagram/kyliejenner -
szexi Kylie Jenner videó erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jenner és kedvese, Tyga olyan videóban szerepeltek, amely akár egy hollywoodi mozifilm szexjelenetének is tökéletesen megfelelne. 

Kylie most aztán kitett magáért! Valószínűleg sorra törnek össze a férfi szívek szerte a világban ettől a videótól. A szexi híresség idomait egy szál vizes póló takarja, de egy cicis és egy popsis jelenetek közé azért egy-egy tüzes pillantást is beszorítottak. Néha-néha Tyga is felbukkan, jól megmarkolászva szerelme idomait.

Kylie Jenner elképesztően szexi videóval hódít Forrás: Instagram/kyliejenner

Kylie ennyit írt a felvételhez: "ez az ajándékom a világnak". Hát, köszönjük szépen, kedves tőle, hogy az ünnepek alatt gondolt embertársaira.

A kisfilm készítője azt nyilatkozta, hogy a vágáson kívül semmilyen utómunkálatot nem hajtott végre a szerelmesek anyagán, teljesen nyersen láthatjuk a valóságot, mindösszesen annyit tett, hogy összevágta a jeleneteket - tudta meg a USMagazine.

Kylie szereti a merész dolgokat, hiszen nem olyan rég egy félmeztelen fotóval kedveskedett a szerelmének az Instagramon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.