Los Angeles-i idő szerint vasárnap délután, nálunk hétfőn hajnali kettőkor néhány kivétellel a Golden Globe díjátadójára vonult Hollywood jelenlegi krémje. És még sokan mások. Igen, Gosling gyönyörű volt, voltak csöcsök, elcsattant egy leszbicsók, tündököltek a szép ruhák és az álompárok, és voltak bácsik is. Bácsik, akik egykor jóképű, sármos színészek voltak, de sajnos nem úgy öregszenek, ahogy Clooney, hanem mint a nagyapáink. 

Persze, múlik az idő, telnek az évek, és logikus, hogy előbb-utóbb megöregszik Ross Geller, függetlenül attól, hogy a Jóbarátokat még 2017-ben is adják a Viasaton. És tudom, hogy nem lehet mindenki olyan, mint Clooney, aki 55 évesen is szívdöglesztő, ahogy a Nespressót szürcsöli, mégis megdöbbentem, amikor egyes hírességek a Golden Globe-on színpadra léptek, Aranyglóbuszt átadni vagy átvenni. 

Hugh Laurie

Az 57 éves angol színészt a sorozat, tévéfilm vagy minisorozat legjobb férfi mellékszereplő kategóriában díjazták, és a The Night Managerért vehette át a szobrocskát. És hát nem, nem úgy nézett ki, mint dr. Gregory House a Doktor House című televíziós sorozatban, amit amúgy sose néztem.

Hugh Laurie dr. House-ként még sármosnak volt mondható, mára viszont veszített fényébőlForrás: AFP

Steve Carell

Az 55 éves amerikai színész díjat adott át Kristen Wiig oldalán, és amúgy viccesek is voltak, de sajnos mindketten jóval idősebbnek néztek ki, mint legutóbbi filmjükben, amiben láthattuk őket. 

Steve Carell is sokkal idősebbnek néz ki, mint legutóbbi filmjébenForrás: AFP, Northfoto

David Schwimmer

A Life.hu facebookos követői szerint tök hülye, aki megírta azt a cikket, hogy az 50 éves David Schwimmer nagyon megöregedett, pedig hát ez az igazság. 

David Schwimmer nagyon megöregedettForrás: AFP

Viggo Mortensen 

Egy külföldi képösszeállítást nézegettem a Golden Globe férfiúiról, és először fel sem ismertem, hogy az 58 esztendős dán-amerikai színész van az egyik fotón. És ahol már képaláírást kell keresni, ott tényleg nagy a baj. 

Viggo Mortensen A gyűrűk ura filmekkel robbant be, az idei Gloden Globe-on viszont fel sem ismertükForrás: AFP

Casey Affleck

Ben Affleck öccse még csak 41 éves, de sokkal idősebbnek néz ki a koránál. Vagy azért, mert mindig olyan alkotásokba futok bele, ahol a szerepe szerint egy átlagos, harmincas pasast alakít, vagy jelenlegi szakálla mérete és alakja öregíti meg, mindenesetre nem nézett ki valami jól vasárnap. 

Casey Afflecket vajon csak a szakáll öregíti ennyire?Forrás: AFP

Billy Bob Thornton

A 61 éves amerikai színész a legidősebb ebben a felsorolásban. Bizonyosan a koromból fakad, hogy őt már alapból idősebb korában ismertem meg, tehát nincs fiatal Billy Bob-emlékem, és ami van, azt is a Tapló Télapó-plakátok zúzzák szét. Most viszont a szokottnál is öregebbnek, fáradtabbnak láttam. 

Billy Bob Thornton 61 évével a legidősebb a felsorolásbanForrás: AFP

Jeffrey Dean Morgan

Az amerikaiak Javier Bardemje még csak 50 éves, de a Golden Globe-on sokkal idősebbnek nézett ki. Lehet, hogy nála is a szakállhossz megválasztásával voltak gondok, hiszen ha hosszú, és ennyire ősz, akkor lehet az ember gyermeke akármilyen jóképű, az öregíteni fogja. Azt azért gyorsan hozzátenném, hogy Jeffrey így sem olyan rossz. 

Jeffrey Dean Morgan – aki az idei gálán Hilarie Burton oldalán fotózkodott – jóval idősebbnek tűnt a koránálForrás: AFP
Ők a 2017-es Golden Globe nyertesei
Idén is megrendezésre került az évente zajló Golden Globe filmes és tévés díjátadó gála. Az Oscar-díj előszobájának is nevezett rangos eseményen a sztárvilág színe-java is megmutatta magát. Íme a nyertesek!