Erőteljes fotósorozat: az indonéz transznemű emberek mindennapjai

fotósorozat transzneműek indonéz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Indonéziában külön közössége van a transznemű embereknek, de teljes biztonságban soha nem érezhetik magukat. El kell tűrniük az állandó gúnyolódást és megaláztatásokat, szinte senkiben nem bízhatnak: a fotósnak azonban betekintést engedtek az életükbe. Így élnek a wariák.

Indonéziában waria névvel illetik a transznemű embereket, ami a férfi és a nő szavuk keveredéséből alakult ki. Nemcsak külön megnevezésük, de külön közösségük is van, ám sokan így is titkolják transzneműségüket. A társadalom ugyanis nem bánik velük kesztyűs kézzel: ők a gúnyolódás céltáblái. Éppen ezért nagyon nehéz a bizalmukba férkőzni, de Fulvio Bugani fényképésznek sikerült. A wariák neki hagyták, hogy betekintsen mindennapjaikba sőt, még azt is, hogy lefotózza őket. Az elkészült képek által most más is bepillanthat a kis közösség világába4 Nézd meg, hogy élnek az indonéz transzneműek.

/1702/Az_in20172715748
Hűtlenségre kódolva: a megcsalásban mindhárom fél hibás!http://www.life.hu/intim/20170205-a-megcsalasban-mindharom-felnek-hibad.htmlSokan szeretnék azt hinni, hogy velük nem történhet meg az, hogy megcsalják őket, vagy ha mégis, akkor előszeretettel gondolják, hogy fordított helyzetben sosem tették volna ezt a párjukkal. Fontos a különböző nézőpontokat és egymást is megértenünk egy ilyen helyzetben. Most Almási Kitti klinikai szakpszichológus segít ebben. IntimThinkstockFelvilágosító központot létesített a híres pornóoldalhttp://www.life.hu/intim/20170206-felvilagosito-kozpontot-hozott-letre-a-pornhub.htmlMeglepő lépésre szánta el magát az egyik leghíresebb pornóoldal: a felvilágosítás és az egészséges szexualitás mellett kampányol.Intim--Pintér Tibor: "Beleszerettem egy növendékembe"http://www.life.hu/intim/20170206-pinter-tibor-szerelmi-eleterol-vallott.htmlPintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház vezetője magánéletéről vallott a Borsnak. Elmondta, hogy volt már szerető, és szeretőt is tartott. IntimOrigoLehetséges volna? Egymásba szeretett a Teréz körúti robbantás két sérültjehttp://www.life.hu/intim/20170205-egymasba-szeretett-a-terez-koruti-robbantas-ket-serultje.htmlLapinformációk szerint komoly érzelmek kötik össze a Teréz körúti rendőröket. Intim--Less be Gyurta Dani és Cserpes Laura szombat estéjébe! - Édes fotó!http://www.life.hu/intim/20170204-gyurta-dani-es-cserpes-laura-szombat-esteje.htmlAzt már tudjuk, hogy Gyurta Dani és Cserpes Laura egy párt alkotnak, de most a szombat estéjükbe is betekinthetünk. IntimOrigoElőítéletek a meztelen bőrön: a modellek pucér testükön viselik a sztereotípiákat (18+)http://www.life.hu/intim/20170203-lauren-renner-fenykepesz-meztelen-sorozata-sztereotipiak-a-boron.htmlA meztelen fotósorozat ötlete Lauren Renner fényképész fejéből pattant ki. Maga előtt látta, ahogy meztelen emberek pózolnak a kamerája előtt, miközben testükre írva szó szerint viselik azokat a címkéket, amiket mások aggattak rájuk. Előítéletek, sértések és talán egy-két kedves szó is felkerült a bátor modellek pucér bőrére. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.