Így tündökölt Brad Pitt exe az Oscar-gálán: Fotó!

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt Oscar 2017 Juliette Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Jennifer Aniston csak úgy ragyogott az Oscar színpadán. Nem ő azonban Brad Pitt egyetlen exe, aki megjelent a gálán.

Sem Angelina Jolie, sem Brad Pitt nem volt ott a 89. Oscar-díj-átadón, a sármos színész exei azonban tiszteletüket tették. Jennifer Aniston a férjével érkezett, Juliette Lewist pedig, akivel Brad 1989 és 1993 között alkotott egy párt, egymagában kapták lencsevégre.

Így fest most a 43 éves Juliette Lewis Forrás: AFP/2017 Getty Images/Pascal Le Segretain

Mint ismeretes, Pitt egyik nagy szerelme Juliette Lewis volt, akivel négy évig voltak együtt. A színésznő akkor még csak 16 éves volt, de a mai napig szeretettel gondol vissza a nála tíz évvel idősebb Pittre.

Kalifornia, 1993: Brad Pitt és Juliette Lewis Forrás: Origo

Brad Pitt az élet császára - Ezek a nők mind megvoltak neki

Egy ideje minden Brangelináék válásáról szól, valamint arról, hogy az 53 éves Pitt ágyát már Kate Hudson, Jolie-ét pedig a hírek szerint Jared Leto melegíti. Itt van hát a ragyogó alkalom, hogy górcső alá vegyük a hatgyerekes apuka korábbi hódításait, hogy tisztán lássuk, kiket is döntött meg az elmúlt harminc évben.
Könnyen összejöhetett volna egy puncivillantás is az Oscaronhttp://www.life.hu/intim/20170227-majdnem-kivillant-a-szineszno-puncija-az-oscaron.htmlKijutott a 89. Oscar-gálának egy hatalmas botrány, rengeteg ronda ruha és pár óriási didkó is, nem jött volna jól, ha Blanca Blanco kivillantja, amit nem kéne...Intim--Új pasit villantott Scarlett Johansson: Ki ő?http://www.life.hu/intim/20170227-scarlett-johansson-uj-kiserovel-a-2017-es-oscaron.htmlAhogy arról januárban a Life.hu beszámolt, Scarlett Johansson második házassága is tönkrement. A csinos színésznő mindössze két év után válik férjétől, de a híresztelések szerint tavaly nyár óta nincsenek már együtt Romain Dauriac francia újságíróval. Intim--A 2017-es Oscar legszerelmesebb pillanataihttp://www.life.hu/intim/20170227-a-2017-es-oscar-csokjai-es-szerelmei.htmlRyan Goslingot ismét nem kísérte el Eva Mendez, egyedül érkezett az Oscar-gálára. Más hírességek kedvesei azonban ott vannak a párjaikkal, és a képek tanúsága szerint boldogabbak és büszkébbek, mint valaha. Intim--Ők a legszexibb színes bőrű férfiak 2017-benhttp://www.life.hu/intim/20170226-szexi-afroamerikai-fekete-boru-ferfiak.htmlHa hírtelen jóképű, fekete hírességeket kellene felsorolni, egész biztosan mindenki Will Smith-re, vagy Jamie Foxx-ra gondolna. Ha kifejezetetten színészeket keresnénk, akkor Denzel Washington, Eddie Murphy, vagy Samuel L. Jackson is eszünkbe jutna. De mi van a fiatalabb generációval? Kik ma a legmenőbb színes bőrű sztárok, modellek, zenészek? Összegyűjtöttük őket. IntimOrigoAz Oscar-gála dekoltázsaihttp://www.life.hu/intim/20170227-a-2017-es-oscar-gala-dekoltazsai.htmlHa a világsztárok a vörös szőnyegre lépnek, a villantások és a ruhaköltemények mellett a dekoltázsok kapják a legnagyobb szerepet. Összegyűjtöttük a 2017-es gála legjobbjait. Cikkünk folyamatosan frissül.Intim--Jennifer Aniston dekoltázst és combot is villantott az Oscaronhttp://www.life.hu/trend/20170227-jennifer-aniston-nagyon-szexi-a-2017-es-oscaron.htmlA csodás dekoltázsok és rémes ruhaköltemények után muszáj külön is megemlíteni Jennifer Anistont, aki csak úgy ragyogott a 2017-es Oscaron.TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.