Ők a legszexibb színes bőrű férfiak 2017-ben

Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Philip Rock -
Donald Glover Mahershala Ali afroamerikai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha hírtelen jóképű, fekete hírességeket kellene felsorolni, egész biztosan mindenki Will Smith-re, vagy Jamie Foxx-ra gondolna. Ha kifejezetetten színészeket keresnénk, akkor Denzel Washington, Eddie Murphy, vagy Samuel L. Jackson is eszünkbe jutna. De mi van a fiatalabb generációval? Kik ma a legmenőbb színes bőrű sztárok, modellek, zenészek? Összegyűjtöttük őket.

Donald Glover

A 33 éves amerikai színészt, akit egyébként a Wikipedia íróként, producerként, rendezőként, humoristaként, rapperként, énekesként és dalszerzőként is jegyez, eddig olyan filmekben láthattuk, mint A Lazarus-hatás, a Magic Mike XXL és a Ridley Scott rendezte Mentőexpedíció.

Chiwetel Ejiofor és Donald Glover a Mentőexpedíció című filmben Forrás: InterCom

Jelenleg a Pókember - Hazatérés című mozi forgatásán vesz részt, és fontos szerepet kap majd a Han Solo fiatalkoráról szóló új Star Wars filmben is. Ő lesz ugyanis az egyik legfontosabb mellékszereplő, Lando Calrissian, vagyis Han barátja.

Michael Ealy

A 43 éves amerikai színészt a Gondolkozz pasiaggyal! első és második részében láthattuk, valamint az Underworld-Az ébredés, és az Az álompasi című produkciókban.

Michael Ealy

Mahershala Ali

Ali legismertebb szerepe Richard Tyler a 4400 című sorozatban, bár az utóbbi időben sokan inkább Az éhezők viadalából, A számolás jogából, valamint a Holdfényből ismerhetik a 43 éves amerikai színészt, de játszott a Túl a fenyvesenben is.

Mahershala Ali a Moonlight című filmben Forrás: A24

FRISS: Mahershala Ali vasárnap este megnyerte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat a Holdfényért. A nyertesek listáját itt érheted el.

Mahershala Ali az Oscar-party-n Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Philip Rock

Khalifa Dampha

A fiatal Khalifa Dampha blogger, fitneszbajnok és több márka nagykövete is egyben. Dolgozott többek között a H&M-nek is.

Omar Sy

A 39 éves francia színész leghíresebb szerepét az Életrevalók című filmben alakította, amiért kitüntették a legjobb színésznek járó César-díjjal. (Ő volt az első fekete színész, akit megkapta ezt az elismerést.)

Életrevalók Forrás: Budapest Film

Legutóbb az Infernóban láthattuk Christoph Bouchard szerepében, azelőtt a Csokoládéban, Az ételművészben, a 2015-ös Jurassic Worldben és az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban is.

Omar Sy Forrás: Imagine Entertainment

10 film, ami után zokogva mondasz igent az életre

Rossz napod van, törnél-zúznál? Csak lassan a testtel!


Összeállításunkban olyan filmeket mutatunk be, amelyek által bár jegyet válthatsz egy érzelmi hullámvasútra, mégis frissen és megújult erővel térhetsz vissza a valóságba, amire más - vagy inkább örömkönnyes - szemekkel nézel majd. (Köztük a kedvencünk, az Életrevalók.)

Lance Gross

35 éves amerikai színész, modell és fotográfus leginkább a Krízis című sorozatból lehet ismerős, vagy a 2010-es Házasodik a család vígjátékból:

Somewhere

lancegross (@lancegross) által megosztott bejegyzés,

Lewis Hamilton

A 32 esztendős brit autóversenyzőt kell talán a legkevésbé bemutatni. Ő volt a Formula-1 első színes bőrű pilótája, azóta pedig 2008, 2014 valamint 2015 F1-es világbajnoka. Korábban Nicole Scherzinggerrel való kapcsolata miatt cikkeztünk róla, legutóbb pedig azért, mert többször is feltűnt Palvin Barbi oldalán.

Lewis Hamilton Forma-1-es világbajnok Forrás: Instagram/lewishamilton

Damon Wayans Jr.

A 34 éves, amerikai Damon Kyle Wayans Jr. amellett, hogy színész, író, és producer, stand-up-os is. Legutóbb a Hogyan legyünk szinglik? című filmben láthattuk Dakota Johnnson oldalán.

That boy clean. I've got a LOT of stuff coming your way folks. Revolutionary stuff. Stay tuned!

Damon Wayans Yunior? (@mrdamon2) által megosztott bejegyzés,

Gary Dourdan

A CSI: A helyszínelők mellett többek között a Tűzvonal, a Vadidegen, az Imposztor és az Alien 4.: Feltámad a halál filmekből lehet ismerős:

Gary Dourdan CBS

Chiwetel Ejiofor

A 39 éves angol sztárt imádja Hollywood. Legutóbb a Tripla kilences, a Doctor Strange, a Szemekbe zárt titkok, és a Mentőexpedíció mozikban láthattuk. A 12 év rabszolgaságban figyeltünk fel rá, de szerepelt a Salt ügynökben, az Az ember gyermekében és a A belső emberben is.

Mackenzie Davis és Chiwetel Ejiofor a Mentőexpedíció című filmben Forrás: InterCom

De az Igazából szerelemből is ismerős lehet:

Igazából szerelem: Andrew Lincoln és Chiwetel Ejiofor Forrás: UIP-Duna Film

John Legend

Az amerikai énekes, színész és dalszerző ugyan 2000-től aktív, de legtöbben 2013-ból ismerik, amikor berobbant a köztudatba All Of Me című száma. Pályafutása során összesen tíz Grammy-díjat nyert, mi pedig akkor írunk róla a leggyakrabban, amikor kislányával cukiskodik.

@gucci @davethomasstyle

John Legend (@johnlegend) által megosztott bejegyzés,

Practicing for La La with Luna

John Legend (@johnlegend) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.