Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság a könnyed udvarlást és ennek elfogadását flörtnek hívjuk, és azt figyelhetjük meg, hogy ebben a technika és internet uralta világban már gyakran online tesszük.

A virtuális ismerkedés és flörtölés látszólagos előnyei elvitathatatlanok. Ha már az első üzenetváltásoknál nincs meg a megfelelő „kémia”, gyorsan nyomsz egy törlést, és már ki is léptél a kommunikációból.

Sőt, azonnal belépsz egy másikba. Vagy egyszerre többe.

A virtuális ismerkedés és flörtölés látszólagos előnyei elvitathatatlanok Forrás: Thinkstock

Amennyiben viszont már az első pillanatban érzel valami bizsergést, beindul a fantáziád. Kigondolod a következő tapogatózó, egyben incselkedő mondatot, időkényszer nélkül bepötyögöd, finomítasz rajta, majd tolsz egy küldést, és vársz. Ő is ezt teszi. Kigondolja, megírja, átírja, elküldi. Izgatottan megnézed az üzenetet, és konstatálod: „Woooooow, veszi a lapot!”

Elszabadul a pokol. Teret adtok a vágyaitoknak, feltérképezitek és kitöltitek egymás testréseit, és olyan mondatok hangzanak el, amiket eddig csak a felnőttfilmekben vagy vírusvideókban hallottál.

Ha ilyen a vérmérsékleted, és mindezt meg tudod élni majd élőben is, nincs gond.

Azonban furcsa helyzetekkel szembesülhetsz, ha már online túltolod a flörtöt.

Ezért inkább csak addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér, csak azt írd le, amit a való világban, szemtől szemben is vállalsz, tényleg át akarsz és át tudsz élni.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.