párkapcsolat Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, hogy akaratunk ellenére megkörnyékez bennünket a boldogság. Amikor szerelmesek leszünk, vagy megszületik a gyermekünk, nincs választási lehetőségünk, átjár minket a szeretet és a boldogság érzése. Azonban sok esetben, és őszintén szólva a legtöbb pillanat ilyen az életünkben, választás elé állít minket a sors.

Dönteni kell, hogy szeretettel vagy félelemmel töltjük meg a pillanatot, és mi mazochista módon az utóbbit választjuk.

"A félelmeink döntő része saját gyártású" Forrás: Thinkstock

Akár hiszed, akár nem,

félelmeink döntő része saját gyártású.

Persze olyan is van, amit átveszünk, de a többségét magunk állítjuk elő. Napi rendszerességgel ott állva a gyártósor mellett, mint egy jó alkalmazott, aki ritkán beteg, és még arra is odafigyel, hogy tökéletes munkát adjon ki a kezéből, azaz kevés "hibás félelmet" gyártson.

Úgy, ahogy felvételt kértél, kaptál, beléptél, úgy bármikor beadhatod a felmondásodat, és ki is léphetsz. Tedd szokásoddá inkább a boldog gondolatok gyártását! Tarts a szíved távol a gyűlölettől, elmédet az aggodalomtól!

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.