Pataky Attila sport- és gyógymasszőnek tanult, ezt a tudását ma a hálószobában is kamatoztatja. Ennek pedig kedvese nagyon is örül!

Tizenkilenc éves volt Pataky Attila, amikor megszerezte a sport- és gyógymasszőr képesítését, aminek ma nagy hasznát veszi a párkapcsolatában is. Túl azon, hogy sminktetováló kedvese sokszor kéri őt, masszírozza meg sajgó tagjait, Attila a hálószobában is kamatoztatja tudását.

Pataky Attila rendszeresen masszírozza feleségétForrás: Pataky Attila

"Nem tudok úgy elsurranni mögötte, hogy ne kérjen meg, masszírozzam meg egy picit itt, egy picit ott, és egyáltalán mindenütt. Ha tévét nézünk, akkor is mindig az ölembe fekszik, vagy a lábát a kezembe nyomja, hogy masszírozzam egy kicsit. Persze az esti masszázsok, főleg ha Orsika meztelen, a végén egészen máshogy folytatódnak" - árulta el a hot! Magazinnak a zenész, aki szerint érintés, simogatás nélkül nincs kapcsolat. "Szerintem a szerelemben alap a simogatás. Ölelés, bújás, intimitás nélkül üres és hideg egy kapcsolat" - véli Pataky.

Pataky Attila életét a felesége mentette meg

Az énekes jól ráijesztett a családjára és a rajongókra, amikor szenteste előtt pár nappal lebetegedett. A tünetek megjelenésekor felesége, Orsi rögtön kórházba vitte, amit ha nem tesz meg, komolyabb bajok is történhettek volna. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!