Bizony, mert nem csak a férfiaknak vannak visszatérő szexuális vágyaik. 

A fantáziának csak a képzelet szabhat határt. Milyen szerencse, hiszen így az összes álmunkat kipróbálhatjuk gondolatban, és ezt a hölgyek gyakran meg is teszik. Ám egy felmérésből kiderült, hogy vannak bizonyos vágyak, amelyek szinte minden nő gondolatában megjelennek. Íme a 10 legnépszerűbb szexuális vágyálom: 

1. Kiszolgáltatottság 

Amikor az illető teljes egészében a férfira van bízva. Egy olyan szexuális helyzet, amit a nő semmilyen módon nem tud befolyásolni. Egyszerűen hinnie kell abban, hogy a partnere tudja mit csinál. 

2. Irányítani 

Az első szituáció fordítottja pont ugyanilyen vonzó, hiszen egyszer mindenki szeretné eljátszani a könyörtelen domina szerepét. Egy ilyen helyzetben minden energiát kiadhatunk magunkból, amelyek addig csak a fejünkben léteztek. 

Szinte minden nő kipróbálná, hogy milyen érzés, ha fizetnek neki a szexért
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

3. Ismeretlennel való szex 

Az újdonság varázsa, az ismeretlen, és a titokzatosság mindenki számára vonzó. Ez pedig veszélyes is, hiszen nem tudhatjuk mire számíthatunk attól a férfitól, akinek még a nevét sem volt időnk megkérdezni. Ezt is rengeteg nő kipróbálná. 

4. Pénzért szexelni 

Azáltal, hogy a férfi fizet a szexért, az ember automatikusan az érzelemmentes aktusra asszociál. Persze nem véletlenül. Sok nő számára pedig ez a vonzó: úgy ágyba bújni valakivel, hogy "semmi nem számít", hiszen nem a szerelmünk, nem a párunk, nem egy olyan személy, akinek az ember belülről, kényszeresen meg akar felelni. Egy olyan aktus, ami kizárólag a testi örömökről szól. 

5. Valaki olyannal szexelni, akivel nem lenne szabad 

Nem is kell ezt nagyon magyarázni: a nők életében a tiltott gyümölcs az egyik legérzékenyebb tyúkszem. Nem csoda, hogy a megszerezhetetlen iránt érzik a legnagyobb vágyat. 

A 10-es listában egyébként szerepel még a hivatalos személyekkel való szex, a szerepjátékok kipróbálása, a nőkkel történő erotikus élmények és a csoportos szex is. Sőt, van olyan, aki csak nézni szeretné, ahogy mások élvezkednek - írta meg a Metro

Egy kutatás szerint a legtöbb pornót néző férfi boldogtalan
A pornófilmek témájában már a kezdetektől fogva megoszlanak a vélemények. Most egy kutatás elárulta, hogy mit jelent, ha egy kapcsolatban élő férfi rendszeresen erotikus filmeket néz. Illetve az is kiderül, hogy miért?