női tulajdonság szerelem vonzalom férfivélemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony, nem csak a pasiknak vannak lelombozó szokásai, tulajdonságai, hanem a nőknek is. Most kiderül, mit utál bennünk leginkább az ellenkező nem. 

Ha randiról van szó, mindenki meg tudja mondani, hogy nagyjából milyen elvárásai vannak a partnerével szemben. Vannak kifejezetten szimpatikus tulajdonságok, és olyanok is, amelyekkel az embert egy perc alatt ki lehet kergetni a világból. Egy kutatás azonban most kiderítette, hogy melyek azok a női tulajdonságok, amiket a pasik kifejezetten idegesítőnek találnak bennünk. 1567 férfi véleményét használták fel a kutatáshoz.

Exek

A legtöbb férfi idegesítőnek tartja, ha az új párja nem képes elengedni az exét, tartja vele a kapcsolatot, beszélgetnek. A pasik nagy részét ez elbizonytalanítja, és feszültté is teszi egyben.

beszélgetés kávézás randi randevú mosoly 6 ok, amiért az introvertáltak sikeresebbek a társkeresésben! család Forrás: Thinkstock

Tökösség

A talpraesett nőket mindenki szereti, de a durvaság, az arrogancia nem áll jól egyetlen hölgynek sem. Legalábbis a férfiak 33%-a szerint kifejezetten taszító, ha valaki túlságosan is kemény, és hiányzik belőle az a finom törékenység.

Sztárok

Sokan voksoltak még negatívumként a hírességek utáni rajongásra. A pasik egy része szerint egyáltalán nem felnőttes viselkedésre vall, ha valaki csorgó nyállal nézi Ryan Goslingot a tévében, vagy ha múzsaként gondol Angelina Jolie-ra.

Plusz, a folyamatos telefonyomkodás, a szüntelen online kapcsolattartás és a kellemetlen szájszag is a végét jelentheti a kezdeti ismerkedésnek. Illetve kiderült, hogy a humorérzék hiánya is sokat elvehet a randi értékéből - írta meg a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.