Habár a férfiaknak szánt szexuális örömszerzők piaca korántsem olyan bőséges, mint a hölgyeknek kínált játékszerek kínálata, azért akad néhány különlegesség a nevesebb gyártók tarsolyában. Sokat látott tesztelőpárosunk férfi tagja ezúttal egy orálszimulátort tett próbára, lássuk, hogyan teljesített a Smile újdonsága a hálószobában!

Az igazság az, hogy egy ideje már szemeztünk a Smile „Warming Masturbator" névre keresztelt termékével, de végül valamiért mindig elmaradt a próbára tétele. Márpedig a férfi örömszerzők kínálatában párját ritkító termékről van szó, hiszen főhősünk nem más,

mint egy vibrátoros műszáj, melegítő funkcióval!

Smile Warming MasturbatorForrás: Dóri és Krisztián

Utóbbi, a mezőnyben pillanatnyilag egyedülálló képesség teszi igazán érdekessé a segédeszközt, no és persze a viszonylag barátságos vételára; az erősebbik nemnek szánt motorizált megoldások jellemzően lényegesen drágábban érhetők el tesztünk alanyánál, különösképp, ha valamilyen extra funkcióval is rendelkeznek.

A termék csomagolása a „Smile" brandnél már megszokott középutat képviseli, azaz az anyaghasználat és a design átlagos, rossznak azonban semmi esetre sem mondható. Sajnos a dobozban a játékszer mellett ezúttal semmilyen tároló tasakot nem találtunk, azonban az egyéni kivitelű, „tűs" végű USB-töltőkábelt természetesen mellékelte a gyártó.

Kézbe véve az újdonságot először önkéntelenül is felnevettem, a formájáról ugyanis gyermekkorom egyik kedvenc sci-fi sorozatának mellékszereplője jutott az eszembe. Hát igen, egy férfi számára számtalan nehéz nap adódhat a Föld nevű bolygón (amelyek egy részén segíthet a Smile újdonsága), azt azonban soha nem gondoltam, hogy egy szép nap egy „Control"-ra megdöbbentően hasonlító segédeszközbe dugom majd legbecsesebb szervemet!

Formájáról gyermekkorom egyik kedvenc sci-fi sorozatának mellékszereplője, „Control" jutott az eszembeForrás: Dóri és Krisztián

Elmélkedésemből Dóri hangja zökkentett ki; némi hümmögést és tapogatást követően életem párja megállapította, hogy ilyen érdekes anyagú segédeszköz talán még nem is járt nálunk, és valóban! Az örömszerző külső felülete leginkább a bőrhatású műanyagokra emlékeztet, de azoknál egyértelműen jobban tapad a kézhez, amely nedves környezetben igen hasznos tulajdonság. Erre szükség is van, hiszen a vízálló kialakításának hála

a műszáj használata nem korlátozódik a hálószobára, zuhany alatt is bátran hadra fogható. 

A belső anyaghasználat minőségi, a teljes hosszában sima felületű szilikon rendkívül puha tapintású, a tisztítása pedig gyerekjáték.

A fokozatok vezérlésére szolgáló kezelőpad a segédeszköz bemenetével átellenes végén kapott helyet; a gumiborítású billentyűk nyomáspontja kissé kemény, a gombok használata határozott mozdulatokat igényel, azonban süt róla, hogy évek múlva sem válik majd működésképtelenné. A kezelés egyébiránt rendkívül egyszerű: a bekapcsolásra szolgáló nyomógombbal válthatunk a funkciók között, míg a széleken helyet foglaló billentyűkkel szabályozhatjuk az egyetlen beépített vibramotor-teljesítmény szintjét. Funkcióból – a sima rezgést is ide értve – 6 darabot kínál a Smile újdonsága, az intenzitást illetően pedig 3 fokozat közül választhatunk.

A gumiborítású billentyűk nyomáspontja kissé kemény, a gombok használata határozott mozdulatokat igényelForrás: Dóri és Krisztián

Külön gombot kapott a melegítő funkció, amely akár a rezgőmotortól függetlenül is bekapcsolható, így semmi akadálya, hogy alkalmi barátnőnk már kellően felhevült állapotban várjon ránk.

A próba előtt kissé gyanúsan méregettem a mindössze 225 gramm tömegű, méretében is meglepően szolid segédeszközt, mert a „száj" belső harmada első blikkre lényegesen szűkebb, mint például a korábban tesztelt Fleshlight. Szerencsére az aggodalmam feleslegesnek bizonyult, ugyanis a két külön
rétegből álló szilikon elképesztően rugalmas, így egy megtermett méretű pénisszel (lásd a képeinken Banán urat) is könnyedén elboldogul. Teszi mindezt úgy, hogy az élmény átlagosabb méret esetén is kellően intenzív marad, sőt ennyire jól illeszkedő segédeszközzel talán még nem is találkoztam a próbáink során. Ez különösen jó hír, mert bár tudjuk, hogy Magyarország az ötmillió 25 centis péniszű férfi országa, a szoba magányában játszadozva talán senki sem bánja, ha pornószínészeket megszégyenítő adottságok hiányában sem kell harangoznia!

Ami az örömszerző mélységét illeti, a tervezők talán kissé alul is becsülték az európai átlagot, ugyanis a műszáj mindössze 12 centiméternyi hancúrléc elnyelésére képes. Persze a használatot ez érdemben nem befolyásolja, azonban azok, akik mindig tövig nyomják a gázt, néha talán úgy érzik majd, hogy jól jött volna még néhány extra centiméter.

Az élmény átlagosabb méret esetén is kellően intenzív maradForrás: Dóri és Krisztián

Ha másért nem, hát a melegítő funkció miatt biztosan: Uraim, nem azt mondom, hogy ez a világ nyolcadik csodája, de hogy sokat hozzátesz az érzéshez, az egészen biztos! A mintegy 40 Celsius-fokra felmelegedő játékszer a makk alsó részénél kezd el hőt termelni, azonban jó 10-12 perc után már a szilikon felület nagy részét kellemes forróság járja át. Az élmény kimondottan kellemes, rengeteget segít az elképzelt pillanat átélésében, szóval, ha valami hiányzott a korábban tesztelt termékekből, hát ez volt az! Minderre csak rátesz a számtalan egyéni mintával rendelkező rezgő funkció, amely ha nem is kiemelkedően erős, maximális fokozaton kifejezetten intenzív izgatásra képes. A programok közül külön kiemelném a szaggatott, majd néhány másodpercen keresztül konstans módon rezgő változatot (zenekedvelőknek: ti-ti-ti-ti-ti-tá), amely az elnyújtott orgazmus szerelmeseinek valóságos jolly joker választás lesz. A zajszint átlagos, „megtömött" állapotban pedig kifejezetten visszafogott, pláne, ha figyelmen kívül hagyjuk a rendre előtörő cuppogást; talán viccesnek hathat, de ha úgy próbáljuk meg használni a Smile műszáját, ahogyan például egy Fleshlightot szokás (fel-le húzgálva), olyan pornós cuppogás lesz a jutalmunk, amelyet bármelyik művésznő megirigyelne. Végső soron ez a használati mód nem is igazán passzol a Smilehoz, sokkal praktikusabb kényelmesen elhelyezkedni benne, és tétlenül élvezni a lüktetését, illetve a bizsergető forróságot, egyetlen feltöltéssel akár 50 mámoros percen át.

A fentiekből talán már sejthető, hogy a magunk részéről teljes mértékben elégedettek voltunk a Smile „Warming Masturbator"-ral. Ez az eszköz átlagos péniszméret mellett is kellően feszes érzést nyújt, emellett rugalmassága miatt a nagyobb kaliberű férfiakat sem hagyja cserben. A kellemes meleg és a lüktető vibráció kombinációja elképesztően intenzív érzést szavatol, a jól eltalált programválaszték pedig már csak hab a tortán; az első próbánk során olyan orgazmust éltem át, amire még Dóri is elismerően csettintett! Mi mást mondhatnánk még: ajánlott termék!”

A Smile „Warming Masturbator"-t a Vágyaim.hu webáruház biztosította számunkra, amelyet ezúton is köszönünk!