Amber Rose merész pózban mutatta meg kebleit: fotó

mell fotó Amber Rose póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Rose ismét megmutatta bájait Instagram-oldalán: merész pózban, köldökig érő dekoltázzsal örvendeztette meg rajongóit.

Amber Rose sosem hazudtolja meg önmagát, Instagram-oldalán folyamatosan bájait mutogatja. Merész pózokban villant a popsikirálynő és kebelcsoda, akinek még úgy is dús idomai maradtak, hogy átesett egy mellkisebbítő műtéten. Amber legutóbbi képe sem visszafogottságról tanúskodik, ugyanis köldökig érő dekoltázsban mutatta meg kebleit, amik csaknem kifolynak bársonyos fürdőruhájából. Emellett még egy terpeszt is bemutatott követőinek, így a rajongók semmiben nem szenvednek hiányt.

Amber Rose (@amberrose) által megosztott bejegyzés,

Kiss Ramóna megmutatta rejtett tetoválását a Reggeli című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-kiss-ramona-megmutatta-rejtett-tetovalasat-a-reggeli-cimu-musorban.htmlA műsor születésnapját ünnepelték a Reggeliben, amikor Kiss Ramóna megmutatta a kameráknak eddig rejtve maradt tetoválását. A többieknek azt kellett megtippelniük, mit jelenthet a motívum. TV + SztárokOrigoRendőri intézkedéssel viccelték meg Wossala Rozinát a Reggeliben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-rendori-intezkedessel-vicceltek-meg-wossala-rozinat-a-reggeliben.htmlElköszönésre sem maradt ideje Papp Gergőnek és Wossala Rozinának, a Reggeli élő adását ugyanis rendőri „intézkedés" szakította meg. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs egy hátborzongató állatot talált a kertjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-sebestyen-balazs-egy-hatborzongato-allatot-talalt-a-kertjeben.htmlKözösségi oldalán osztotta meg Sebestyén Balázs azt a furcsa állatot, amelyet kisfia talált a kertjükben. Követői segítségét kérte az azonosításhoz. TV + SztárokOrigoEgy harmadik fél miatt szakított Lola és vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20180417-egy-harmadik-fel-miatt-szakitott-lola-es-volegenye-bence.htmlLola most először mesélt arról, miért szakított ősszel a vőlegényével, Bencével. Kiderült, hogy megjelent egy harmadik fél. TV + SztárokOrigoMár 16 évesen is ennyire dögös volt Hargitai Bea: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-mar-16-evesen-is-ennyire-dogos-volt-hargita-bea-foto.htmlEgy régi fotót osztott meg magáról Hargitai Bea közösségi oldalán: már 16 évesen is igazi bombázó volt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMarjai Judit 50 évesen mutatta meg testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-marjai-judit-50-evesen-mutatta-meg-testet.htmlA magyar Marilyn Monroe-ként is ismert Marjai Judit 50 évesen is igazi bombázó: szexi szerelésben mutatta meg idomait.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.