Furcsa randizási szokás terjed: amelynek lényege, hogy az egyik partner se szó, se beszéd egyszer csak eltűnik, ugyanis továbbra is követi a másikat a közösségi oldalakon.

Rengeteg szex- és randitrend jelent meg az utóbbi időben, de van egy, ami mostanában egyre gyakoribb. Ugyanúgy kezdődik, mint ahogyan az szokás: a partnerek találkoznak, randiznak, majd az egyikük egyszer csak eltűnik, teljesen figyelmen kívül hagyja a másik érdeklődését, nem reagál az üzeneteire. Úgy tűnhet, minden kapcsolatot megszakít partnerével, ugyanakkor a közösségi oldalon ugyanúgy figyelemmel követi a másik életét.

Brutális randitrend terjedForrás: Thinkstock

 „Néhány hónapja megismertem valakit. A második randink után pedig egyszerűen nem reagált az üzeneteimre. Rájöttem, hogy ezzel vége. Ugyanakkor azóta is, minden egyes nap megnézi az Insta-story-mat, sőt, többnyire ő az első, aki rákattint. Tehát két hónapja egy szót sem váltottunk, de ő továbbra is intenzíven nézegeti, mit csinálok" – mesélte a DailyStarnak egy lány.

Szakértő szerint ezzel az illető azt szeretné sugallni, hogy tudatja jelenlétét, ugyanakkor közli azt is, hogy most nem akar kapcsolatot. Ezáltal nyitva is hagy egy kaput, miszerint később esetleg még bármi lehet közöttük.