Pilát Gábor: A szeretőkkel enyhítjük az otthoni szeretetlenséget?

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség házasság Tabuk nélkül a párkapcsolatról szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan emberek, akiknek a párkapcsolat olyan, mint a zamatos és tápláló kenyér. A lelküknek kívánatos, de a gyomruknak zavarba ejtően emészthetetlen. Ugyan vágynak rá, de ez az óhaj nem több, mint egy tétel a lehetetlenre vágyó gyerek karácsonyi kívánságlistáján.

Gyakran ők is kapcsolatba kezdenek, és egy szép reggelen talán arra ébrednek, hogy házasságot kötöttek, és családban élnek, az egész azonban olyannak tűnik, mint a hirtelen jött őszülés: csak úgy megtörtént, és nem lehet visszacsinálni.

Kapható szeretőkkel van mód enyhíteni az otthoni szeretetlenséget Forrás: Shutterstock

Persze manapság már kitűnő hajfestékekkel, az okostelefonok változatos applikációival csodákat lehet varázsolni a megjelenésünket illetően, és könnyen – vagy nem könnyen – kapható szeretőkkel van mód enyhíteni az otthoni szeretetlenséget. Még bűntudatot is lehet érezni, amit a dörzsöltebbek nem arra használnak, hogy megbánják a tettüket, hanem arra, hogy ez a kellemetlen érzés megvédje őket attól, hogy mást érezzenek és meglássák a valóságot.

Amíg ezeket a képességeiket fejlesztik, addig ugyan sikernek könyvelhetik el a megúszott stikliket, de azon nem szabad csodálkozniuk, hogy a készségfejlesztés végeztével összemosódnak majd a jótettek a gaztettekkel. Persze nem lesz annyira látványos, mint amikor valaki összekeveri a kígyót a kötéllel, de ennek következtében egyre kevesebb szeretetet tudnak majd fogadni, és adni is, mert csak abból tud az ember másoknak adni, amivel rendelkezik. Ez a tisztánlátással és a szeretettel is így van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.