Sírj, ha úgy érzed, van miért, mert a sírás nem a gyengeség jele, csupán azt mutatja, hogy hagyod magadnak megélni az érzelmeidet. Amíg két sírás közé be tudsz iktatni legalább egy nevetést, addig nincs nagy baj.

Ne feledd, hogy a komolyzene nem csak a komoly emberek privilégiuma, és az élet komoly dolgai sem feltétlenül szomorúak, azonban ha túl komolyan veszed az életet, akkor görcsössé válsz. Az pedig rosszabb, mint a sírás. Tehát sírj nyugodtan, ha fáj valami, és táncolj bátran, amikor szól a zene. Ez a szabadság.

Minden pasihoz ajánlólevél vagy használati útmutató kéne?

Nem szeretnék pálcát törni a saját nemem feje felett, de az az igazság, hogy a férfiak nagy része fél a szép és magabiztos nőktől. Mert a látszat ellenére sok az önbizalom-hiányos, aki azt gondolja, hogy egy szép nő úgysem fog kitartani mellette, ezért inkább meg sem kísérli az ismerkedést, vagy megteszi, de utána gyorsan lelép. Inkább ő okoz fájdalmat, mint hogy neki okozzanak.

Minden pasihoz ajánlólevél vagy használati útmutató kéne?Forrás: Shutterstock

Akadnak olyanok is, akik ráakaszkodnak a nőre. Ők azok, akik nem kaptak elég szeretetet, így ki vannak éhezve rá, és minthogy még nem találták meg magukban a szeretet igazi forrását, a párjuktól próbálják meg kényszeresen belapátolni azt.

Nőként valószínűleg mindkét típussal találkoztál már (vagy fogsz), de tudnod kell, hogy a legrosszabb élményből is emlék lesz. Ami viszont még fontosabb, hogy sose arra koncentrálj, amit nem akarsz, mindig azt teremtsd, amit akarsz.