Pilát Gábor: Minden pasihoz ajánlólevél vagy használati útmutató kéne?

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor nők Tabuk nélkül a párkapcsolatról férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sírj, ha úgy érzed, van miért, mert a sírás nem a gyengeség jele, csupán azt mutatja, hogy hagyod magadnak megélni az érzelmeidet. Amíg két sírás közé be tudsz iktatni legalább egy nevetést, addig nincs nagy baj.

Ne feledd, hogy a komolyzene nem csak a komoly emberek privilégiuma, és az élet komoly dolgai sem feltétlenül szomorúak, azonban ha túl komolyan veszed az életet, akkor görcsössé válsz. Az pedig rosszabb, mint a sírás. Tehát sírj nyugodtan, ha fáj valami, és táncolj bátran, amikor szól a zene. Ez a szabadság.

Minden pasihoz ajánlólevél vagy használati útmutató kéne?

Nem szeretnék pálcát törni a saját nemem feje felett, de az az igazság, hogy a férfiak nagy része fél a szép és magabiztos nőktől. Mert a látszat ellenére sok az önbizalom-hiányos, aki azt gondolja, hogy egy szép nő úgysem fog kitartani mellette, ezért inkább meg sem kísérli az ismerkedést, vagy megteszi, de utána gyorsan lelép. Inkább ő okoz fájdalmat, mint hogy neki okozzanak.

Minden pasihoz ajánlólevél vagy használati útmutató kéne? Forrás: Shutterstock

Akadnak olyanok is, akik ráakaszkodnak a nőre. Ők azok, akik nem kaptak elég szeretetet, így ki vannak éhezve rá, és minthogy még nem találták meg magukban a szeretet igazi forrását, a párjuktól próbálják meg kényszeresen belapátolni azt.

Nőként valószínűleg mindkét típussal találkoztál már (vagy fogsz), de tudnod kell, hogy a legrosszabb élményből is emlék lesz. Ami viszont még fontosabb, hogy sose arra koncentrálj, amit nem akarsz, mindig azt teremtsd, amit akarsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.