Dúskálnak a pénzben a magyar sugar mommyk

Forrás: Getty Images/Cat London/Cat London -
sugar mommy szex pénz gazdag sugar daddy kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy nem csak a magyar sugar daddyk dúskálnak a pénzben, hanem a sugar mommyk is.

Rengeteg tehetős férfi keres magának fiatal barátnőt anyagi támogatásért cserébe. A sugar daddyk mellett azonban megjelentek az úgynevezett sugar mommyk is, azok a 40 év fölötti hölgyek, akik fiatal szeretőre vágynak.

A Velvet azt írja, hogy a Puncs.hu megvizsgálta a hozzájuk regisztráló nők és férfiak vagyonbevallását, és arra a meghökkentő eredményre jutottak, hogy a sugar mommyk még tehetősebbek, mint a sugar daddyk. Míg előbbieknek átlagosan 182 millióra rúg a vagyona, utóbbiaknak csak 176-ra.

Nem csak a sugar daddyk gazdagok, hanem a sugar mommyk is Forrás: Getty Images/Cat London/Cat London
„Összefut a lájk a számban”: íme a legkínosabb csajozós dumák!http://www.life.hu/intim/20180611-a-legkinosabb-csajozos-dumak.htmlIsmerkedni nem könnyű dolog, és még nehezebb valami frappáns első mondattal indítani, amin ráadásul rengeteg múlik — gyakran minden. Pláne, ha valaki olyan béna szöveggel próbálkozik, mint az alábbi, széles körű gyűjtésünk szereplői, akik nem jutottak messzire ezekkel a felszedős dumákkal. IntimOrigoNeymar barátnője, Bruna Marquezine teljesen meztelen szexjelentben látható (18+)http://www.life.hu/intim/20180617-neymar-baratnoje-bruna-marquezine-teljesen-meztelen-szexjelentben-lathato.htmlNeymar barátnője tett arról, hogy a foci vb idején is jusson neki a figyelemből: teljesen meztelen szexjelenetben szerepel. IntimOrigoKétkilós melleket műttetett magának Paris Herms (18+)http://www.life.hu/intim/20180617-ketkilos-melleket-muttetett-maganak-paris-herms.htmlParis Herms kislánykora óta rajong a Barbie babákért, és maga is olyanná akart válni. Már 17 évesen átesett élete első plasztikai műtétjén, amelyt még több követett: mellei ma már 2-2 kilót nyomnak. IntimOrigoPilát Gábor: Minden pasihoz ajánlólevél vagy használati útmutató kéne?http://www.life.hu/intim/20180529-pilat-gabor-a-ferfiakrol-es-a-nokrol.htmlSírj, ha úgy érzed, van miért, mert a sírás nem a gyengeség jele, csupán azt mutatja, hogy hagyod magadnak megélni az érzelmeidet. Amíg két sírás közé be tudsz iktatni legalább egy nevetést, addig nincs nagy baj. IntimOrigoÖsszeragadt egy szexelő pár Kenyában - videón a kínos eset (18+)http://www.life.hu/intim/20180616-osszeragadt-egy-szexelo-par-kenyaban-videon-a-kinos-eset.htmlA Mirror számolt be arról a rendkívül kínos esetről, ami Kenyában történt: egy szexelő pár összeragadt, nem tudtak megszabadulni egymástól. IntimOrigo20 csajozós duma a magyar történelem híres szereplőitőlhttp://www.life.hu/intim/20180611-csajozos-dumak-a-tortenelem-nagy-alakjaitol.htmlVajon hogyan próbálták meg befűzni szívük választottját, vagy épp pillanatnyi vágyuk tárgyát a nagy eleink? Sokat nem tudunk arról, milyen szöveggel nyomult a maga idejében Mátyás király vagy Kossuth Lajos, de most megpróbáltuk elképzelni őket ebben a helyzetben. Figyelem, szigorúan komolytalan tartalom! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.