Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Brazília egyik legdögösebb modellje Oroszországba utazott, hogy élőben szurkolhasson kedvenc csapatának. A dögös Alessandra Ambrosio folyamatosan posztol rajongásáról, most azonban neki is vetkőzött csapata sikeréért.

Brazília büszke lehet erre a testre!

Brazília hétfő délután ejtette ki Mexikót a 2018-as labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében, ebben azonban jó eséllyel benne volt Alessandra Ambrosio keze, vagy inkább teste is. A brazil szupermodell ugyanis néhány órával a meccs előtt biztos, ami biztos, ledobta a textilt és posztolt egy bikinis fotót, így bíztatva nemzeti válogatottját.

A képhez, melyen csak egy falatnyi fürdőruci takarja a 37 éves sztár testét, azt írta, végtelenül büszke arra, hogy brazil:

A szépség legutóbb a moszkvai Szpartak Stadionból csekkolt be, ahol a Brazília-Szerbiai összecsapást izgulta végig. Legfrissebb fotóit pedig már úgy tűnik, Berlinben lőtték róla:

Rumo ao Hexa ... parabéns pra nossa seleção pela vitória de hoje #worldcup #torcidaorganizada #vaibrasil

Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) által megosztott bejegyzés,

Nem Ambrosio az egyetlen dögös híresség, aki Brazíliának drukkol. Adriana Lima és Gisele Bündchen is focilázban égnek, de érdemes megnézni a legszexibb brazil szurkolólányokról szóló összeállításunkat is!