Így csalják feleségeiket az ultragazdag férfiak

gazdag YACHT megcsalás férj személyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár nem hotelszobákban csalják felségeiket a dúsgazdag férfiak, hanem egy ennél sokkal titkosabb helyen: egy luxusyacht fedélzetén.

Luxusyachtok fedélzetén csalják feleségeiket a dúsgazdag férfiak – számolt be róla a The Sun. A lap azt írja, a tehetős férjek közel 40 millió forintot is fizetnek egy-egy szuper kis hajóért, hogy ide hozzák aktuális partnereiket vagy a prostituáltakat.

Bár a személyzet jó pénzt kap azért, hogy titkot tartson, volt, aki mégis elárult néhány belső információt a lapnak. Kiderült, hogy a pasik többnyire nagylelkűen elküldik vásárlókörútra felségeiket, ők pedig kirccanank egy kicsit a tengerre a csinos szexmunkásokkal.

A takarítóknak villámgyorsan kell ágyneműt cserélniük és nyitott szemmel kell járniuk, nehogy lebukjanak a feleség előtt. Igen, sokszor a használt óvszert is nekik kell eltüntetni. Úgy kell tenniük, mintha nem is tudnák, mi történik ott. Egyfajta bűntársakká válnak, de ez benne van a fizetségükben" – árulta el egy korábbi dolgozó.

Luxusyachton csalják feleségeiket a dúsgazdag pasik Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Mandoga Media

Persze néha a felségeiket is elhozzák egy hajós körútra, ilyenkor figyelni kell rá, hogy semmi nyom ne maradjon.

Néha nagyon rövid az idő a két látogatás között, gyorsan el kell rejteni a fényképeket és az ágyneműt is olyan színűre kell cserélni, amit a feleség vagy épp a szerető szeret."

A nő elárulta, előfordult, hogy egyszer egy családapa a feleségével és a kisgyerekeivel érkezett, majd egy hét múlva megjelent három prostituálttal. Persze a férfi nem jött zavarba, jelentőségteljesen ránézett a takarítóra, majd amikor nem látta senki, hatalmas borravalót adott neki a hallgatásért cserébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.