Talán nem is gondolnád, mennyi mindent elárul rólad az, milyen arcot vágsz orgazmus közben. Nézzük, a különböző típusokat!

Zárt szemekkel

Az emberek többségére jellemző, hogy a csúcsponton lecsukják a szemüket. Szakemberek szerint ez a típus mindig tudja, mit akar. Hajlamosak a fantáziálásra, kiváló képzelőerővel rendelkeznek és alapvetően érzelmes típusok.

Kiáltásra nyílt szájjal

Ha orgazmus közben kinyitod a szádat, mintha csak kiáltanál, azt jelenti, hajlamos lehetsz a színlelésre, a levegővétel és a kiáltás ugyanis nem megy egyszerre, így esélyes, hogy valamelyiket imitálod. Felmérések szerint az emberek kétharmada színlelte már az orgazmust valamikor élete során.

Te milyen arcot vágsz orgazmus közben?Forrás: Youtube/Lovehoney

Meglepődött arccal

A meglepődött arc azt jelzi, hogy totálisan elvesztetted a kontrollt. Szakemberek szerint igen gyakori, hogy az orgazmus pillanatában már nem tudjuk arcunk izmait befolyásolni. Ezzel semmi gond nincs, azt jelzi, hogy valóban élvezed a szexet.

Csendes, nyugodt arccal

Bár sokan azt gondolnák, azok az emberek, akik teljesen csöndben vannak orgazmuskor, nem is élvezik igazán a szexet, ez azonban tévedés. Ha közben a szemedet is lecsukod, azt jelenti, hogy ábrándozol. Ez a típus erősen átéli az érintéseket és sokkal jobban koncentrálnak a gyönyörre.

Nyitott szemmel, szájjal

Az a ritka csoport, akik szemüket és szájukat is nyitva tartják szex közben, akár többször is képesek átélni az orgazmust. Esetükben elsősorban vaginális orgazmusról beszélhetünk, a csikló izgatása náluk nem elég - írja a The Sun.