Pilát Gábor: "El kéne kezdenünk feltétel nélkül szeretni valakit"

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról szeretet nélkülözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság kulcs nélküli autókat vezetünk, vezeték nélküli telefonokon beszélünk, láng nélküli tűzhelyeken készítjük a zsír és szénhidrát nélküli ételeket, miközben a kapcsolataink egyre inkább lélek nélküliek, a hozzáállásunk pedig gyakran érzés és lelkesedés nélküli.

A példa nélküli nevelés modor nélküli gyerekeket, cél nélküli fiatalokat, és munkanélküli embereket eredményez.

El kéne kezdenünk feltétel nélkül szeretni valakit Forrás: Shutterstock

Egyszerűen csak el kéne kezdenünk feltétel nélkül szeretni valakit, kétség nélkül hinni valamiben, vagy pusztán ülni egymás mellett és szavak nélkül érteni egymást. Ha így tennénk, talán azt is felismernénk, hogy a szeretet nyelve nem a beszéd, és a „nélkül" nem feltétlenül jelent nélkülözést.

Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.

Pilát Gábor: "Ha valaki már nem tud szeretni..."http://www.life.hu/intim/20180919-pilat-gabor-arrol-hogy-ha-valaki-mar-nem-tud-szeretni-kevesbe-becsuli-meg-a-masikat.htmlAmikor csökken valakinek a bevétele, a drága dolgok helyett pénztárcakímélőbbeket vesz magának. Esetleg eladja az autóját, lakását és kisebbet, használtat vásárol, magyarul olcsóbbat. IntimOrigoA történelem leghíresebb esküvői – így házasodott össze Napóleon és Mária Lujzahttp://www.life.hu/intim/20180917-igy-hazasodott-ossze-napoleon-es-maria-lujza.htmlÚj sorozatunkban felelevenítjük minden idők legnevezetesebb, legkülönlegesebb, legnagyobb érdeklődést kiváltó esküvőinek történetét – a régmúlttól egészen napjainkig. A mostani részben Európa akkori leghatalmasabb emberének és egy hol szövetséges, hol ellenséges állam hercegnőjének házasságkötését meséljük el. IntimOrigoPilát Gábor: "A világ megismeréséhez felejtsd el önmagad"http://www.life.hu/intim/20180919-pilat-gabor-a-mindenki-onmagabol-indul-ki-teveszmerol.html„Mindenki önmagából indul ki", tartja a mondás. Az ember minden egyes időpillanatban saját maga, ki is lehetne más, azonban a figyelme állandóan más és más dolgokra fókuszál, legyen az testi vagy mentális dolog. IntimOrigoElvie Trainer – A legokosabb edzőtárshttp://www.life.hu/intim/20180917-elvie-trainer-az-intim-izmokat-erositi.htmlLegfrissebb tesztünkben – némileg rendhagyó módon – nem egy klasszikus szexuális segédeszköz kerül terítékre, ehelyett az intim egészségünk megőrzésre helyezzük a hangsúlyt! IntimOrigoPilát Gábor: "A legtöbben életük végéig hajszolnak egy megfoghatatlan és elérhetetlen célt"http://www.life.hu/intim/20180904-pilat-gabor-a-celokrol-oregedesrol.htmlAz emberek gyakran abba a tévhitbe ringatják magukat, hogy amikor megöregszenek, akkor beköszöntenek majd a boldog nyugdíjas évek. Révbe érnek, és csak az unokák, illetve csak a reklámokból idealizált utazások töltik ki majd az életüket. IntimOrigoPilát Gábor: "Néha egy párkapcsolat kísérteties hasonlóságot mutat a gyorséttermi sült krumplival"http://www.life.hu/intim/20180730-pilat-gabor-a-parkapcsolatokrol.htmlNéha egy párkapcsolat kísérteties hasonlóságot mutat a gyorséttermi sült krumplival. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.