A 33 éves londoni nő, Roxy Sykes cseppet sem hétköznapi módját választotta a megélhetésnek. Mondhatni, a lábfetisisztákban megtalálta a piaci rést, és a lábát mutogatja, méghozzá nem kevés pénzért. Egy jobb hónapban akár 2 millió forintnyi összeget is megkeres, éves szinten pedig tízmilliókban mérhető a bevétele.

Roxy karrierje az Instagramon indult, és annyi üzenetet kapott, hogy egy idő után elkezdett reagálni rájuk. Sokan kértek ugyanis tőle cipőt vagy akár zoknit. Lehetőleg olyanokat, amelyeket használt, de nem mosott ki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@feet_univers my @fomf2 account has been hacked. Can you PM me your email? Thank you

Roxy Sykes (@glammodelacademy) által megosztott bejegyzés,

Titkok a lábfetisizmusról (18+)
A szexszakértők szerint az alsó végtag azért olyan izgató az ellenkező nem tagjainak szemében, mert ha egy férfi tetőtől talpig végigmér egy nőt, a hosszú és karcsú lábszár és combok egyenesen a "beteljesüléshez", az ágyékhoz vezetnek - és minél hosszabb ez az út, annál kéjesebb a gyönyör. A lábimádók között vannak olyanok, akiket a combok izgatnak fel, míg másokat a vádlik, a lábfej, illetve a lábujjak hoznak izgalomba. Ha többet szeretnél olvasni a témában, kattints ide.

 

A domina szerint virágzik a lábfétis-biznisz Angliában
Elképesztő titkokat oszott meg az angol domina, Julie Preston, azaz Mistress Dita. Elárulta, hogy rengeteg férfi rajong a lábfétisért: "Tíz éve vagyok a szakmában, ma pedig már a napunk nagy részét ez a szolgáltatás teszi ki" - nyilatkozta. A teljes cikket itt olvashatod.