Pilát Gábor: „A bátorság mércéje te vagy”

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról bátorság fejlődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hányszor gondolkodtál már azon, hogy meg kell erősödnöd, mielőtt kilépnél egy mérgező kapcsolatból? Vagy azon, hogy össze kell szedned magad, mielőtt meghoznál egy döntést?

Nem kell. Nincs szükséged plusz energiára az élethez, mert az élet maga adja az energiát mindenhez. Ha nem használod, nem vagy jobb annál az embernél, aki ugyan tud olvasni, csak éppen nem olvas.

Az élet iránti teljes megadásban nincs erőfeszítés. A gyermek sem azért fejlődik, mert fejlődni akar, hanem azért, mert a fejlődés folytonos. Nekünk nincs más dolgunk, mint együtt haladni a fejlődéssel, és tettekre váltani a gondolatokat, a felismeréseket és az elképzeléseket.

A bátorság mércéje te vagy Forrás: Shutterstock

Sokszor hallani, hogy ami nem öl meg, az megerősít, azonban gyakran úgy igaz az állítás, hogy „attól, hogy nem öl meg, még gyengít”. Az erőgyűjtés helyett inkább cselekedj, az erőt pedig megkapod hozzá az élettől, mert a bátorság mércéje mindig te vagy, és sohasem a feladat nagysága.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.