Gigamelleket csináltattak maguknak az ikerlányok, akik a pasijukon is osztoznak

plasztikai műtét ikrek ikerlány gigamell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egypetéjű ikerlányok, Anna és Lucy mindent pontosan ugyanúgy csinálnak. Nem csak a külsejük hasonlít, még a pasijuk is közös.

Anna és Lucy DeCinque egypetéjű ikrek, akik amellett, hogy teljesen egyformán öltöznek és viselkednek, mindent együtt csinálnak, még a pasijukon is osztoznak.

Ketten együtt már közel 70 millió forintot költöttek különböző plasztikai beavatkozásokra, többek között gigamelleket műttettek maguknak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤ S W E E T D O U B L E S ❤ Whatever you decide to do. Make sure it makes you HAPPY

AnnaLucy DeCinque (@annalucydecinque) által megosztott bejegyzés,

A 33 éves ikerpár remekül érzi magát a bőrében, ugyanakkor egy dolgot ki nem állhatnak: ha kritizálják őket.

Sokszor legszívesebben törölnénk a kommenteket a közösségi oldalunkon. Minél ismertebbek vagyunk, annál durvább bántásokat kapunk. Hívtak már bennünket műanyag Barbie babáknak és halszájúaknak is” – nyilatkozták a The Sunnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

TWIN MOMENTS #besties #twinningandwinning #instadress #instamakeup

AnnaLucy DeCinque (@annalucydecinque) által megosztott bejegyzés,

Párjukkal, Bennel egyébként remekül működik az édeshármas, immár négy éve együtt vannak.

Most először van egyszerre két barátnőm. Hogy őszinte legyek, ez sokszor nagyon nehéz, hiszen mindig 100 százalékot kell nyújtanom. Persze a haverjaim mindig kinevetnek emiatt és azt mondják, bárcsak nekik is ilyen problémájuk lenne” – mesélte a férfi.

A történelem legnagyobb szexbotrányai: a gyereket szülő római pápahttp://www.life.hu/intim/20181119-a-tortenelem-legnagyobb-szexbotranyai-johanna-papno.htmlÚj cikksorozatunkban régi koroktól kalandozunk egészen a közelmúltig, és olyan pikáns, pajzán és polgárpukkasztó eseteket gyűjtünk össze, amelyek a maguk idejében világraszóló skandalumot okoztak. A hatodik részben következzék a 9. századi Johanna nőpápa esete – vagy pontosabban legendája. IntimOrigoA zuhany alatt mutatta meg meztelen testét Allison Parker: fotó (18+)http://www.life.hu/intim/20181125-a-zuhany-alatt-mutatta-meg-meztelen-testet-allison-parker.htmlAllison Parker egyáltalán nem takargatja a testét: csaknem 8 millió követőjének folyamatosan mutogatja idomait, akár teljesen meztelenül is. IntimOrigoTess Holliday szerint a molett nőknek bombasztikus a szexuális életük (18+)http://www.life.hu/intim/20181125-tess-holliday-szerint-a-molett-noknek-bombasztikus-a-szexualis-eletuk.htmlTess Holliday a molett nők szexuális életéről vallott: szerinte fontos, hogy ők is dögösnek érezzék magukat. IntimOrigoEzeket tanácsolták 1958-ban a szingli nőknek: így fogjanak férjethttp://www.life.hu/intim/20181125-ezeket-tanacsoltak-1958ban-a-szingli-noknek-igy-fogjanak-ferjet.htmlElképesztő cikk kering az interneten 1958-ból, ami megmutatja, milyen sokat változott a világ. Az írásban minden trükköt és tippet felsorolnak, amely segíti az egyedülálló hölgyeket a férjszerzésben. Mai szemmel nézve az egész nagyon bizarr, nem beszélve arról, hogy egyes tippek ma már igen veszélyesek... Íme, a trükkök. IntimOrigoA sapioszexuálisok az elme szerelmesei: ők azok, akiket egy beszélgetés indít behttp://www.life.hu/intim/20181123-a-sapioszexualisok-az-elme-szerelmesei-ok-azok-akiket-egy-beszelgetes-indit-be.htmlRengeteg különböző fétis van, mindenkit kicsit más indít be, a sapioszexuálisok azonban az agyra gerjednek, pontosabban az intelligenciára. Őket nem a kockás has vagy éppen a combfix látványa izgatja fel, hanem egy alapos beszélgetés. Intim--Vallott a transznemű nő, Billie Lee a nemi átalakító műtét utáni szexről (18+)http://www.life.hu/intim/20181119-vallott-a-transznemu-no-billie-lee-a-nemi-atalakito-mutet-utani-szexrol.htmlBillie Lee sokáig csak ismerkedett újt testével a műtétje után, most beszámolt arról, milyen volt az első szexuális élménye testileg is nőként. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.