Madonna egy nagyon szexi pucér fotóval lepte meg rajongóit

neccharisnya pucér meztelen félmeztelen Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már 60 éves a világ egyik kedvenc énekesnője, Madonna, még mindig remek formában van. Szinte bárki megirigyelheti az alakját. Most egy néhány évtizeddel ezelőtti fotót mutatott a rajongóinak, amelyen formás keblét is megvillantja. 

"Az élet egy kabaré, öregem... Szerencsés vagyok, hogy Helmut Newtonnal dolgozhattam" - írta nemrégiben megosztott fotójához Madonna. Helmut Newton német fotóművész az ausztrál Vogue-nak dolgozott, ő volt a világ egyik legjobban fizetett divat-, reklám-, portré- és aktfotósa.

A fekete-fehér fotón az énekesnő rendkívül kacér pózban látható. Mindössze egy neccharisnyát, egy rövidnadrágot és egy blézert visel, de megvillantja rendkívül formás keblét is. Természetesen a közösségi oldalon a mellbimbóját kitakarta egy fekete csíkkal, de még így is rendkívül szexi a fotó.

Rajongói nem győzik dicsérni a hozzászólásokban. "Olyan tökéletes vagy" - írta egyikük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Life is a Cabaret Old Chum............ lucky to have worked with @helmutnewton

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Vérpezsdítő erotikus pillanatokat rajzol meg az anonim művész (18+)http://www.life.hu/intim/20181201-verpezsdito-erotikus-pillanatokat-rajzol-meg-az-anonim-muvesz.htmlAlphachanneling álnéven alkot az anonim művész, aki a legintimebb és legerotikusabb pillanatokat örökíti meg a rajzain. A képeket nem lehet pirulás nélkül szemlélni. IntimOrigoSoma mamagésa felsorolta a női nemi szerv szinonimáit http://www.life.hu/intim/20181201-soma-mamagesa-felsorolta-a-noi-nemi-szerv-szinonimait.htmlSoma mamagésa megosztotta rajongóival a női nemi szerv szinonimáit: ő 115-öt ismer. Intim--Pucéran szelfizett a tükör előtt a népszerű fehérneműmodell, Regina Vanerishttp://www.life.hu/intim/20181201-puceran-szelfizett-a-tukor-elott-a-nepszeru-fehernemumodell-regina-vaneris.htmlA fehérneműmodell, Regina Vaneris egy friss fotóján pucéran pózol a tükör előtt a rajongói legnagyobb örömére. IntimOrigoAnna Matthews modell most meztelenül is megmutatta kerek fenekét (18+)http://www.life.hu/intim/20181201-anna-matthews-modell-most-meztelenul-is-megmutatta-kerek-feneket-18.htmlSzereti megörvendeztetni rajongóit Anna Matthews modell. De nem cuki állatos fotókkal kedveskedik nekik, de nem ám. Saját szexi idomait tárja a közösségi oldala követői elég, most épp meztelenül. Intim--Íme a magától lecsukódó vécéülőke, amely elűzi a párkapcsolati vitákathttp://www.life.hu/intim/20181201-ime-a-magatol-lecsukodo-veceuloke-ami-eluzi-a-parkapcsolati-vitakat.htmlEgy frissen összeköltözött párnál gondot jelenthet, hogy összecsiszolódjanak, előkerülnek olyan dolgok, amiket addig nem tudtak a másikról. A viták tárgyát képezheti például a le nem csukott vécéülőke, amire most már van megoldás. IntimOrigoTara Siyay orosz fotós erotikus képei: meztelenül pózolnak a modellek (18+)http://www.life.hu/intim/20181130-tara-siyay-orosz-fotos-erotikus-kepei-meztelenul-pozolnak-a-modellek.htmlTara Siyay orosz fotós nőtársairól készít erotikus képeket, néha szokatlan koncepcióval, mondjuk egy nyuszi társaságában. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.