Melltartó nélkül ment dolgozni Michelle Court: a férfiak örültek, a nők kevésbé

Forrás: Shutterstock -
nők melltartó nélkül melltartó férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemet mondott a melltartóra a 34 éves Michelle Court. A férfiak örültek az akciójának, a nők kevésbé.

Elege lett a melltartó viseléséből a 34 éves Michelle Courtnak, ezért úgy döntött, megszabadul a béklyótól, és dolgozni is a szorító ruhadarab nélkül megy. A fogadtatás igen vegyes volt, bár ő maga sokkal boldogabbnak és felszabadultabbnak érezte magát. Nem meglepő módon férfikollégák nagyon örültek a melltartótlanságnak.

Nemet mondott a melltartóra Forrás: Shutterstock

Ebédidő alatt a férfiak előreengedtek a sorban, mások pedig egyértelműen élvezték a látványt. Amit azonban meglepőnek találtam, az a férfiak és a nők reakcióinak különbsége. Míg azt hittem, hogy a nők fogják támogatni ezt az akciót, valójában a férfiak voltak azok, akik miatt jobban éreztem magam” – mondta a The Sunnak Michelle. A nők sokszor csúnyán néztek rá, vagy horkantottak, amikor elment mellettük.

Emily Ratajkowski megmutatta, hogyan kell melltartó nélkül flangálnihttp://www.life.hu/intim/20190121-emily-ratajkowski-megmutatta-hogyan-kell-melltarto-nelkul-flangalni.htmlValószínűleg imádja a testét a modell, Emily Ratajkowski. Nem először mutatja meg intim testtájait. Most a blúzának rejtelmeibe engedett betekintést. Keblei majd kibuggyantak, hiszen melltartó sem volt rajta. IntimOrigoMerész ruhákban vonultak a felnőttfilmesek a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/intim/20190121-meresz-ruhakban-vonultak-a-pornoszineszek-a-xbiz-awards-galaestjen.htmlEgymás után vonultak a vörös szőnyegen a felnőttfilmek sztárjai az XBIZ Awards gálaestjén. Csillogó és olykor merész ruhákat öltöttek magukra. IntimOrigoOdavannak a követők a tajvani modellért (18+)http://www.life.hu/intim/20190120-odavannak-a-kovetok-a-tajvani-modellert-instagram.htmlOdavan az Instagram népe a hatalmas mellű tajvani modellért. IntimOrigoSzakemberek figyelmeztetnek: ezért ne tegyél petrezselymet a vaginádba (18+)http://www.life.hu/intim/20190118-szakemberek-figyelmeztetnek-ezert-ne-tegyel-petrezselymet-a-vaginadba.htmlTévhit, hogy ha petrezselymet helyeznek a vaginájukba a nők, akkor hamarabb érkezik a menstruációjuk. Szakemberek óta intenek tőle. IntimThinkstockEric Dier angol futballista péniszéről beszél a világ (18+)http://www.life.hu/intim/20190120-eric-dier-portugal-futballista-peniszerol-beszel-a-vilag-instagram.htmlFurcsa felvétel látott napvilágot Eric Dier világhírű angol futballistáról, azaz akaratán kívül a pénisze került a figyelem középpontjába. IntimOrigoMost kiderült, miben különböznek a férfiak és nők szexuális fantáziái (18+)http://www.life.hu/intim/20190119-most-kiderult-miben-kulonboznek-a-ferfiak-es-nok-szexualis-fantaziai-18.htmlA legtöbben csak nehezen mesélnek a szexuális fantáziájukról, ám egy új kutatás most 4175 férfivel és nővel töltetett ki egy 350 kérdésből álló kérdőívet. Így megtudhatjuk, hogy milyen különbségek vannak nők és férfiak álomképei között. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.