Eladta szüzességét Mahbuba Mamedzade modell, az okát is elárulta

édesanya modell szex szüzesség Mahbuba Mamedzade költözés eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves, Törökországban élő modell, Mahbuba Mamedzade eladta a szüzességét. Mint mondta: eddig az édesanyja tett meg mindent érte, most ő következik. 

A Cinderella Escorts nevű oldalra regisztrált a Törökországban élő azeri modell, a 23 éves Mahbuba Mamedzade. Az oldalról már korábban mi is írtunk, itt rendszerint szüzességüket adják el a fiatal lányok, vagy olyan gazdag férfit keresnek, aki sugardaddyként funkcionál az életükben.

A 24.hu a Mirror cikkére hivatkozva azt írja, hogy a kötelező orvosi vizsgálatok után bebizonyosodott, hogy a modell még ártatlan, az első éjszaka jogát egy japán politikus nyerte el, aki 2,4 millió eurót, azaz 763 millió forintot fizet.

Mahbuba azt mondta, eddig az édesanyja tett meg érte mindent, most rajta a sor. Egyébként olyan férfit keresett, aki havi 30 ezer eurót, azaz 9,5 millió forintot biztosít neki megélhetésre. Ebből házat vásárolna magának és édesanyjának Amerikában, Azerbajdzsánban pedig kutyamenhelyet alapítana.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.