A 41 éves Melanie csak húszas férfiakkal randizik, elmondja a tapasztalatait

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat szex Tinder Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
41 évesen regisztrált a Tinderre Melanie. Úgy érezte, a korabeli férfiakat egyáltalán nem érdekli, így a fiatalabbak között vadászgatott. Most elmondja, milyen tapasztalatokat szerzett a húszas éveikben járó férfiakkal. 

A 40. születésnapja után úgy érezte a magát Melaine-nak nevező nő, hogy vége az életének. Mint mondta, Los Angelesben 40 éves kor után már botoxoltatni kell ahhoz, hogy férfit találj. A Glamournak elmesélte, hogy már nem érdekelte a korabeli férfiakat, nem tudta, mitévő legyen.

41 évesen regisztrált a Tinderre, ám a korosztályt a húszas éveikben járó férfiakra állította be. A postafiókja szinte felrobbant, annyian írtak neki. Nem tartós párkapcsolatra vágyott, kizárólag alkalmi partnereket keresett. Ő maga is meglepődött, mennyi fiatal férfi keresi az idősebb nők társaságát, akik tudják, mit akarnak az ágyban, és nem félnek a férfit sem ráterelni a helyes útra.

Melanie soha nem érezte magát ilyen szexinek (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

"Nem volt részem túl sok szexben addig, jó szexben pedig főleg nem – fejtette ki Melanie. – Ezek a férfiak általában sokkal jobban bántak velem, mint a korombeliek. Sokkal kevesebb érzelmi poggyászuk van, élvezik, ha egy nő tudja, mit akar, és ki is mondja. Soha nem éreztem magam ennyire szexinek" – mesélte Melanie.

Pilát Gábor: A kivagyiság mögöttes jelentésehttp://www.life.hu/intim/20190415-pilat-gabor-a-kivagyisagrol.htmlIsmerős a jelenet, amikor a hímgorilla áll a hegytetőn és két öklével veri a mellét? Veszély esetén teszi ezt. Az állat két lábra állva, mellét döngetve próbálja elijeszteni a betolakodót. IntimOrigoLaci Kay Somers modell megmutatta dús idomait - Fotóhttp://www.life.hu/intim/20190417-laci-kay-somers-modell-megmutatta-dus-idomait.htmlA modellként és énekesnőként is tevékenykedő Laci legtöbb követőjét gyilkos idomainak köszönheti. IntimOrigoSok pénzt gyűjtöttek a brit falu lakói a meztelen naptárjukkalhttp://www.life.hu/intim/20190416-sok-penzt-gyujtottek-a-brit-falu-lakoi-a-meztelen-naptarjukkal.htmlMeztelen naptárral gyűjtöttek pénzt a brit falu lakói, az akció pedig sikerrel zárult: ennyit pénz folyt be a különleges kalendáriumból. Intim--20 éve teszteli a szexuális játékokat az újságíró: erre a háromra esküszik (18+)http://www.life.hu/intim/20190416-20-eve-teszteli-a-szexualis-jatekokat-az-ujsagiro-erre-a-haromra-eskuszik.htmlAz újságíró 18 éve ír a szexről és 20 éve tesztel szexuális játékszereket. Egyedül és partnerekkel is kipróbált már különféle szerkezeteket, most pedig elárulta, melyik az a három eszköz, amiért érdemes pénzt kiadni. IntimOrigoEgyre népszerűbbek a maszturbáló klubok (18+)http://www.life.hu/intim/20190416-egyre-nepszerubbek-a-maszturbalo-klubok.htmlKiderült, hogy egyre több heteró férfi jár maszturbáló klubba. IntimOrigoTöbb mint 34 centis pénisze miatt nem kap állást Jonah Falcon színészhttp://www.life.hu/intim/20190416-tobb-mint-34-centis-penisze-miatt-nem-kap-allast-jonah-falcon-szinesz.htmlBizonyára számos férfi irigyli Jonah Falcon színészt valamivel több mint 34 centis pénisze miatt. Ám Falcon elmondta: több dologban akadályozza hímtagja, munkát is nehezen kap. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.