Kibuggyant a szexi modell melle a divatbemutatón – fotó

Forrás: Getty Images for Art Hearts Fashion/2019 Arun Nevader/Arun Nevader -
mell modell divatbemutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem indult eseménytelenül a Miami Swim Week. Az egyik divatbemutatón olyan szexi fürdőruhákat mutattak be, hogy az egyikből kibuggyant a csinos modell melle. Ő úgy sétált tovább, mintha mi sem történt volna. 

Liliana Montoya columbiai tervező mutatta be legújabb kollekcióját a Miami Swim Weeken. A tervező igencsak szexi fürdőruhákat álmodott meg, melyeket büszként viseltek a szexi modellek – írja a Daily Star.

Az a modell is egy igen merész darabban vonult, akinek a melle egy az egyben kibuggyant a fürdőruhából. A fiatal lány igazi profinak bizonyult, ugyanis úgy sétált tovább, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.

Kibuggyant a modell melle a fürdőruhából Forrás: Getty Images for Art Hearts Fashion/2019 Arun Nevader/Arun Nevader
Kelemen Anna ismét közszemlére tette melleit (18+)http://www.life.hu/intim/20190712-kelemen-anna-ismet-kozszemlere-tette-melleit.htmlEzúttal fekete-fehér fotón pucérkodik Kelemen Anna, aki a múltkor arról beszélt, kevesen kattintották a videóját, amelyen „túl sok” ruhát viselt. IntimOrigoA kutatók rájöttek, miért egyre kevésbé kielégítő a szex a kor előrehaladtával (18+)http://www.life.hu/intim/20190710-a-kutatok-rajottek-miert-egyre-kevesbe-kielegito-a-szex-a-kor-elorehaladtaval.htmlTudósok feltárták, miért egyre kevésbé kielégítő a szex az életkor előrehaladtával. Intim--Alessandra Ambrosio fürdőruhában mutatta meg szexi fenekéthttp://www.life.hu/intim/20190710-alessandra-ambrosio-furdoruhaban-mutatta-meg-szexi-feneket.htmlNyaralni indult Alessandra Ambrosio modell. A meseszép Ibizából eddig nem sokat mutatott, de a fenekét már több szögből is közszemlére tette. Intim--Csak egy aprócska levél takarja Denise Richards színésznő kebleithttp://www.life.hu/intim/20190710-csak-egy-aprocska-level-takarja-denise-richards-szineszno-kebleit.htmlBizonyára igencsak természetes érzés lehet a bőrnek Denise Richard levélbikinije, de valljuk be: nem sokat takar. A színésznő megmutatta, hogyan nézett ki a Playboy címlapján 15 évvel ezelőtt. Intim--Mihalik Enikő megmutatta fedetlen kebleithttp://www.life.hu/intim/20190709-mihalik-eniko-megmutatta-fedetlen-kebleit.htmlMegszokhattuk, hogy Mihalik Enikő modell nemcsak olyan fotózásokat vállal, ahol teljes testét ruha fedi. Most egy ilyen, hiányos öltözetű képpel rukkolt elő közösségi oldalán. IntimMásfél órán keresztül maszturbált egy férfi a vonaton (18+)http://www.life.hu/intim/20190709-masfel-oran-keresztul-maszturbalt-egy-ferfi-a-vonaton.htmlNemrégiben tárgyalták a newcastle-i bíróság előtt annak a férfinak az ügyét, akit 2019 márciusában önkielégítésen kaptak egy vonaton. A mellette ülő nő értesítette a rendőrséget. A férfi, Jordi Cornelius Yebouet a bíróságon elmondta, mi történt valójában, és egészen különösen védekezett. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.