Az orosz modell, Daria Shy tökéletes idomaiért odavannak a férfiak - Fotók

Forrás: Instagram/Daria Shy -
modell fotók orosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz modell folyamatosan közszemlére teszi a testét, és ennek minden férfi örül. 

Az orosz modell, Daria Shy testéért nem véletlenül vannak oda több mint 1 millióan. Tökéletesen kerek idomai vannak, egy gramm felesleg nélkül. A férfiak legnagyobb örömére pedig gyakran tesz közzé magáról lenge öltözékben készült fotókat – szúrta ki a Ripost.

Az orosz modell, Daria Shy tökéletes idomaiért odavannak a férfiak Forrás: Instagram/Daria Shy
Weisz Fanni féltékeny: nem bánná, ha férje picit csúnyább lennehttp://www.life.hu/sztarok/20190713-weisz-fanni-feltekeny-nem-banna-ha-ferje-picit-csunyabb-lenne.htmlWeisz Fanni és férje évek óta egy párt alkotnak, de olykor azért náluk is előfordul a féltékenykedés. Habár egymásban megbíznak, mégsem szeretik, ha párjukat megkörnyékezi valaki.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKudlik Júliát a saját születésnapja sem érdeklihttp://www.life.hu/sztarok/20190713-kudlik-juliat-a-sajat-szuletesnapja-sem-erdekli.htmlKudlik Júliát születésnapja alkalmából akarták köszönteni, de az egykori műsorvezető nem volt elragadtatva a gesztustól.TV + SztárokOrigoEzt a büntetést kapta Demcsák Zsuzsa ittas vezetéséérthttp://www.life.hu/sztarok/20190713-ezt-a-buntetest-kapta-demcsak-zsuzsa-ittas-vezeteseert.htmlMegszületett a nem jogerős ítélet Demcsák Zsuzsa újabb kihígásával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoDiana hercegné unokahúga, Kitty Spencer nem viselt melltartót - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-diana-hercegne-unokahuga-kitty-spencer-nem-viselt-melltartot.htmlDiana hercegnő unokahúga egy igen sokat mutató ruhában vett részt egy olaszországi rendezvényen: lenyűgözően nézett ki.TV + Sztárok--Nehéz időszakon van túl Nótár Maryhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-nehez-idoszakon-van-tul-notar-mary.htmlNótár Maryvel sok minden történt az elmúlt időszakban, elárulta, hogy van most. TV + Sztárok--Családi okok miatt csúszhat Ambrus Zoltán temetésehttp://www.life.hu/sztarok/20190713-csaladi-okok-miatt-csuszhat-ambrus-zoltan-temetese.htmlLehet, hogy csak augusztusban lesz Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy örökös tagjának temetése. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.