Egy férfi levelet írt az egyik brit portálnak, hogy segítséget kérjen: a bátyja felesége a szeretője. Szeretik is egymást, de a nő nem meri elhagyni agresszív férjét.

Különös történetet osztott meg egy férfi a The Sun párkapcsolati szakértőjével. Elmesélte, hogy évekkel ezelőtt átment egyszer a testvéréhez, ám a férfi nem volt otthon, csak a menyasszonya, aki épp sírt amiatt, mert a párja megverte őt. A férfi elkezdte a nőt vigasztalni, majd csókolózni kezdtek.

Amikor az báty újra agresszív lett, a nő kétségbeesésében újra felhívta a férfit, akivel akkor már szexeltek is. Később egymásba szerettek, de ekkor már nem lehetett lefújni az esküvőt.

A kép csak illusztrációForrás: Thinkstock

Azóta a nő két gyermeket szült agresszív férjének, és továbbra is szeretője a sógorának, akinek egy másik, azóta tönkrement párkapcsolatából szintén született egy fia.

A szerelmesek minden vágya, hogy együtt legyenek, ám a nő nem mer kilépni házasságából.

A portál szakértője szerint mégis az lenne a megoldás, ha a nő elhagyná a férjét és a hatóságok segítségével biztonságos helyre költözne a gyerekekkel, és később meglátják, akarják-e folytatni a párkapcsolatot szeretőjével.