A modell, Cara Delevingne összetett szexualitásáról vallott

Forrás: -- -
modell pánszexuális Cara Delevingne szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cara Delevingne modell bár kívülről magabiztosnak tűnik, ezért keményen megdolgozott. Például sokáig nem volt képes elfogadni és szeretni magát a szexualitása miatt.

A Variety magazin júniusi számában olvasható a 27 éves modell-színésznővel készült interjú, melyben őszintén mesél arról, hogy ő Hollywood fekete báránya, és tudja, ez így is fog maradni.

Cara Delevingne pánszexuális, vagyis nem az alapján választ párt, hogy az illető férfi vagy nő, ő mindenkiben csak az embert látja. Tehát épp úgy érezhet szerelmet és testi vágyat mindkét nem iránt. Hosszú évekig titkolta szexualitását, de végül ő is coming outolt.

Cara Delevingne Forrás: --

Carának azért is volt nehéz elfogadnia önmagát, mert egy igen konzervatív értékrendekkel bíró családban nőtt fel, és nem akarta felkavarni szüleit - írja a People.

Idővel azonban bevallotta édesapjának pánszexualitását, és nagyon meglepődött a rekación: támogató és megértő volt vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.