Nagyon forró: Baukó Éva hatalmas cicijein szétfeszül a bikini felső - Fotó

medence fotó szexi bikini Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a várva várt nyári meleg és a strandszezon. Baukó Éva is kihasználta az alkalmat: falatnyi bikinire vetkőzött és rögtön posztolt is egy képet Instagram-oldalára, amint épp a medencéjében pózol.

Óriási örömöt okozott férfi rajongóinak Baukó Éva, aki Instagram-oldalán tette közzé, amint egy lila bikiniben merül el medencéjének hűsítő vízében. A bikini felső épp annyit takar, amennyit muszáj, de így is tökéletesen kirajzolódnak benne Éva formás, hatalmas mellei. Nem is csoda, hogy a követők elárasztották szívecskékkel és bókokkal az egykori valóságsztár üzenőfalát.

Évától nem áll messze a magamutogatás, büszke feszes melleire és izmos hátsójára, de akkor sem kell félteni, ha épp egy másik sztárról kell megmondania a véleményét. Legutóbb például Kulcsár Edinának szólt be, de Tóth Gabit is kiosztotta már.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.